Hardware

ASUS Xonar U3 Plus – prenosna USB zvučna kartica

Džepna USB zvučna karta sa ugrađenim pojačalom za slušalice i studijkim efektima

 

ASUS je danas najavio Xonar U3 Plus, džepnu zvučnu kartu koja se napaja preku USB-a, poseduje 150-omsko pojačalo za slušalice, efekte studijskog kvaliteta i pun opseg audio poboljšanja.

 

Džepna zvučna karta sa neverovatnim zvukom

Xonar U3 Plus poseduje pojačalo visokih performansi za slušalice impedanse do 150 oma. Ovo pojačalo poboljšava niske i visoke tonove i dodaje dinamičke detalje zvucima kao što su eksplozije ili koraci u filmu ili u igri.

Efekti studijskog kvaliteta i posebno podešen audio

Xonar U3 Plus podržava snimanje u realnom vremenu uz digitalno procesiranje signala (DSP). Xonar U3 Plus poseduje pregršt studijskih efekata uključujući 10-kanalni ekvilajzer, precizne filtere niskih i visokih frekvencija kao i podešavanje reverberacije za poboljšanje osećaja prostora. Stereo Mix omogućava korisnicima lako kombinovanje vokala i muzike, a DJ Mix alat poseduje efekat koji automatski smanjuje jačinu pozadinske buke kada je prisutan vokal, dajući korisnicima mogućnost kreiranja profesionalnih podcast-a.

Xonar U3 Plus poseduje četiri predefinisana audio moda (Rock, RockPro, Ballad i BalladProd) koji su specijalno podešeni od strane Xonar inženjera kako bi korisnici slušali svoju omiljenu muziku onako kako je zamišljena.

Leave a Reply