Hardware

“Auris Audio” na sajmu audio i video tehnike u Beogradu

Kompanija “Auris Audio” učestvovaće na XI sajmu audio i video tehnike, Hi-Files Show, koji se 8. i 9. novembra održava u Beogradu u prostorijama hotela Holiday Inn.

„Kompanija „Auris Audio“ prvi put ove godine učestvuje na ovom sajmu. Posetiocima ove manifestacije predstavićemo liniju visoko kvalitetnih i sofisticirannih audio uređaja, među kojima preovlađuju high end muzička pojačala, pretpojačala, integrisana pojačala, mono blokovi i sl., koji odnosom cene i kvaliteta mogu konkurisati na evropskom i svetskom tržištu“, rekao je Milomir Trošić, vlasnik ove kompanije. „Nakon izlaganja na svetskim sajmovima modernih tehnologija, uspeh i potražnja za našim uređajima su se značajno povećali. Kao najznačajnije ponude možemo navesti one koje dolaze od kompanija iz Dubaija (nakon sajma GITEX 2013.) i  Amerike.  Prve isporuke su uveliko krenule, a zahvaljujući našiem svakodnevnom trudu i aktivnostima uskoro očekujemo značajan porast prodaje i širenje naše distributerske mreže“ .

auris-audio

„Kombinujući retro dizajn, prirodne materijale i najkvlitetnije komponente, renomiranih svetskih proizvođača (Mundorf, Wima itd.) u Auris Audio-u izrađujemo „umetnička dela“ koja predstavljaju blagodet kako čulu sluha, tako i čulu vida. Od osnivanja kompanije glavni cilj je bio ugoditi „ukusu“ najzahtevnijih audofila širom sveta. Veoma je bila zapažena poseta naše kompanije na sajmu High End Show u Minhenu, 2013. godine., kao i na nekoliko domaćih i stranih sajmova u 2014. Okarakterisani od strane svetski poznatih imena  kao „budućnost audio kvaliteta“ i „futuristički retro dizajn“ odlučili smo da se u istom svetlu predstavimo i domaćoj javnosti i pronađemo put do „naših“ ljubitelja kvalitetnog zvuka. Velika nam je čast što ćemo se naći među velikim svetskim audio i video proizvođačima, koji će izlagati na sajmu Hi-Files Show, jer će to biti idealna prilika da na jednom mestu vidimo najveća dostignuća iz audio i video sveta“, dodao je Trošić.

„Cilj nastupa na ovom i sličnim sajmovima jeste uspostavljanje poslovnih kontakata sa mogućim poslovnim partnerima, proširenje na nova tržišta, promocija novih tehnologija, razmena iskustava i informacija o novim trendovima, tržištima, standardima i novim tehnologijama“, istakao je Trošić.

„Kvalitet naših proizvoda svrstavaju kompaniju „Auris Audio“ među tri najveća proizvođača audio uređaja  u Srbiji“, zaključio je Trošić.

Hi-Files Show je najveći Hi-Fi događaj u Srbiji. Prisustvo na najvećem Hi-Fi događaju u Srbiji do sada su potvrdili: 4Audio, Audiophile High-End, MBL, Player i Vox Trade, kao i domaći proizvođači Beyond Frontiers Audio i Auris Audio. Iz Slovenije stiže proizvođač zvučnika Gallus Audio Technology, koga su posetioci Hi-Files sajma imali prilike da upoznaju prethodnih godina.

 

Leave a Reply