Hardware

“Auris Audio” nakon sajma HiFiles u Beogradu

U Beogradu, 08. i 09. novembra 2014. godine, domaći proizvođač “Auris Audio” prvi put je izlagao na sajmu audio i video tehnike HiFiles.

Na 11. sajmu po redu, Auris Audio je bio jedini izlagač sa dva  izložbena prostora – kako u holu – na prvom spratu, tako i u show sobama – na drugom spratu. Veliki proboj domaća kompanija napravila je demonstracijom savremenog zvuka i tehnologije „elegantno“ upakovanih u kućišta retro dizajna, napravljenih od najkvalitetnije prirodne kože i orahovog drveta. Pažnju je privukla i činjenica saradnje ovog „High End mogula u nastajanju“ sa afirmisanim švajcarskim proizvođačem vrhunskih zvučnika  – BOENICKE AUDIO, koje Auris koristio u svojoj show sobi.

auris audio

„Posećenost naše firme je prevazišla sva očekivanja“ – rekao je direktor i osnivač kompanije Milomir Trošić. „Nastup Auris Audija je, bez lažne skromnosti, bio jedan od najzapaženijih na HiFiles-u. Zvuk koji su proizvodili naši Forte 6550 monoblokovi u saradnji sa Largo pretpojačalom i Boenicke zvučnicima, činio je da gužva u našoj sobi ne jenjava čitava dva dana trajanja sajma“ – nastavio je Trošić.

„Izuzetno smo zadovoljni kompletnim nastupom, kao i interesovanjem domaćeg tržišta. Nakon silovitog starata na High End Show-u, u Minhenu 2013. i 2014. godine, vrata inostranog tržišta su nam ostala širom otvorena. A saznanje da za nas ima mesta i na domaćem tržištu je i više nego lepo iznenađenje – zaključio je Trošić.

Iako je prvobitna atrakcija bio Samsungov zakrivljeni, led televizor, iz navedenog se može zaključiti da je Auris Audio „ukrao“ delić slave svom poznatom kolegi.

 

Leave a Reply