Hardware

Axis 223M dnevno-noćna IP kamera

AXIS 223M je IP mrežna kamera visokih performansi sa čipom od 2 megapiksela koja daje izvrstan kvalitet slike. Sa visokom bezbednošću na IP mreži, 223M je idealna za nadzor zahtevnih prostora kao što su banke i aerodromi.

U punoj 1600×1200 rezoluciji AXIS 223M daje 4 puta više piksela u poređenju sa analognom kamerom visoke rezolucije.

Profesionalna kamera za dan i noć

AXIS 223M je kamera visokih performansi za dvadesetčetvoro časovni video nadzor. Dajući kvalitetne slike u svim svetlosnim uslovima, idealna je kako za unutrašnji tako i za spoljašnji nadzor. Ova kamera poseduje automatski infracrveni filter koji omogućava kameri da daje kolor video kada ima dovoljno osvetljenja i crno beli video kada je osvetljenje veoma loše. Koristi objektiv specijalizovan za megapiksel kamere i senzor sa progresivnim skeniranjem pružajući sliku bez distorzije.

Bilo gde i bilo kad

AXIS 223M je kamera koja je upotrebljiva u svim situacijama osim situacija gde je potrebna PTZ funkcija kamere. Moguće je koristiti 223M kameru pored nadzora unutrašnjih prostorija, za video nadzor objekata, puteva, parking prostora, garaža, železničkih stanica, aerodroma….

Napajanje preko mreže – POE

Zahvaljujući podršci za POE standard, AXIS 223M kamera je jednostavnija za montažu jer nije potrebno dovoditi izvor električne energije na zabačenim lokacijama ili delovima objekta smanjujući troškove instalacije. Uz to, priključivanjem na UPS (urađaj za neprekidno napajanje el. energijom) kamera ostaje operativna i u slučaju nestanka el. energije.

One thought on “Axis 223M dnevno-noćna IP kamera

Leave a Reply