Hardware

Axis IP Video nadzor – demo sistem u Konsingu

U poslovnoj zgradi Konsinga, na adresi Surčinski put 1a, pušten je u rad demonstracioni sistem IP video nadzora zasnovan na Axis IP kamerama i Netavis softveru

Svi zainteresovani mogu da posete ovaj centar i uvere se u mogućnosti Axis kamera, kao i jednostavnost pretraživanja snimljenog materijala korišćenjem Netavis softvera.

Sistemom je pokriven deo poslovne zgrade Konsinga i jedan od magacina, sa ciljem da se pokažu prednosti mrežnog video nadzora kada treba pokriti više udaljenih objekata koje treba nadzirati i lokalno i iz jednog glavnog centra. Sistem se sastoji iz dva Neteye servera sa Netavis softverom, jednog smeštenog u magacinu na kome se snimaju zapisi sa kamera koje pokrivaju magacin i drugog u poslovnoj zgradi koji beleži lokalna dešavanja i omogućava nadzor i alarmiranje u slučaju pojave problema na oba objekta.

Netavis softver omogućava standardan prikaz slika sa pojedinih kamera, gde se raspored i veličina pojedinih ekrana može birati po želji. Sistemu se može pristupiti daljinski, dovoljna je interent konekcija, tako da i kada ste na putu ili kod kuće možete proveriti šta se događa na objektima koje ste zaštitili video nadzorom.

Leave a Reply