Gadgets · Hardware

Backpack 302 ergonomska torba za notebook računare

Prestigio Technologies Ltd.izdao je izuzetno udobnu i stilski dizajniranu torbu za prenosne računare koja korisnicima obezbeđuje vrhunsku mobilnost. Ovaj novi proizvod odmah je dobavljiv kod svih Prestigio partnera širom regiona

Prestigio Backpack 302 je ručna torba za notebookove izrađena od čvrstih materijala koji presnim računarima osiguraava maksimalnu zaštitu. Dizajnirana za osobe koje vole udobnost i mobilnost bez kompromisa, ovaj ruksak za prenosne kompjutere ima  4 pregradeza smeštaj dokumenata i stvari, te dodatni džep za mobilni telefon i ostale dodatke  koji vam mogu  zatrebati dok ste na putu.

Backpack 302 izuzetno je funkcionalna torba koja notebookovima obezbeđuje dovoljno prostora (do 15.4” ekrane) a ujedno zahvaljujući svojim višestrukim pregrada može da smesti sve vaše olovke, poslovne kartice i ostale sitnice. Domišljati dizajn omogućava da na jednostavan način sprovedete kabl slušalica MP3 playera ili mobilnog telefona (hands-free). Takođe, zahvaljujući elegantnom dizajnu možete je nositi u rukama, na leđima ili bočno poput ruksaka. Imajući na umu da je Backpack 302 dodatak koji ćete nositi svakog dana bez obzira gde idete, Prestigio je dizajnirao ovu torbu u najzahvalnijoj crnoj boji koja će vrlo otmeno pristajati vašem izgledu.

Leave a Reply