Hardware

BenQ prvi bežični 3D projektor za kućnu zabavu na svetu

BenQ predstavlja najnoviju inovaciju za 3D projektore za kućnu zabavu pune HD rezolucije od 1080p: Model W1500. Opremljen sa svetski vodećom bežične pune HD rezolucijom od 5Ghz, novi projektor donosi novi nivo udobnosti bez kablova u kućnoj zabavi, omogućavajući 2D i 3D HD video i audio strimovanje od različitih multimedijalnih izvora sa HDMI interfejsom, od vaših notebook računara do Blu-ray DVD plejera, igračkih konzola i pametnih uređaja.

Zajedno sa sposobnošću projekcije kratkog dometa, dva ugrađena zvučnika od 10W, velikim zumiranje od 1.6x i vertikalnim pomeranjem objektiva, model W1500 je odličan projektor za niske stočiće prilikom sakupljanja sa prijateljima i porodicom u bilo kojoj dnevnoj sobi. Lak za konfiguraciju, malo održavanje i vizuelno divan, model W1500 je odgovor za bezkompromisnu kućnu zabavu uz niske ukupne troškove vlasništva.

benq w1500

Konstruisan da eliminiše nevolje prilikom postavljanja i nepotrebne troškove instaliranja, model W1500 je napravljen sa 5Ghz bežičnim interfejsom pune HD rezolucije za nesabijeno video strimovanje iz bilo kog HDMI uređaja unutar maksimalne udaljenosti od 20 metara, ugrađeni zvučnici od 10W sa SRS WOW HDTM za dinamično 3D audio iskustvo i sposobnost kratkog dometa koja vam pruža veliki ekran od 84” na 2 metara udaljenosti, da biste bili slobodni od ograničenja u prostoru i za isporučivanje bolje iskustvo u igranju na pokret. za postavljanje jednostavno stavite model W1500 na mali sto u dnevnoj sobi i podesite projektovanu sliku bez muke sa vertikalnim pomeranjem objektiva i velikim zumiranje od 1.6x.

Uživajte u 2D i 3D zabavi pune HD rezolucije sa najboljom preciznošću boja. Napravljen da ispuni najveće HD video standard viđene danas u profesionalnim kućnim projektorima, model W1500 isporučuje boje tako verno da odražava percepciju ljudskog oka sa prirodnom Rec. 709 gamom boja i sertifikovan je ISFccc® za profesionalne usluge prilagođavanja kalibracije. Projektor takođe karakteriše napredna DarkChip3™ DLP® tehnologija od Texas Instrument za veći osvetljaj i dublje crne nijanse boje. Za ultra uglađenu pokretnu sliku vernu životu postoji MEMC tehnologija za interpolaciju kadrova koja eliminiše vibriranje slike i zamagljene senke.

Kada je reč o 3D zabavi, model W1500 podržava popularno 3D tempiranje i HDMI 1.4a mandatni 3D, omogućavajući vam da gledate 3D sadržaje direktno od Blu-ray plejera ili satelita, kao i da igrate 3D igre sa PS3. Takođe podržava NVIDIA 3DTV za prikazivanje 3D sadržaja u računarima sa NVIDIA čipom, kao što su igre, aplikacije, video snimke, fotografije, 3DVisionLive.com i Blu-ray 3D. Štaviše, sa modelom W1500 nikada neće ostati bez 3D sadržaja za uživanje – jednostavno pretvorite svoj omiljen 2D sadržaj u 3D pomoću funkcije za konverziju 2D-u-3D! Pored toga, nove 3D naočare su unapređene za najkomfornije iskustvo gledanja.

Leave a Reply