Hardware

Bežične Bluetooth slušalice Genius HS-920BT

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je novitet u svojoj seriji bežičnih slušalica.

Novi model nosi oznaku HS-920BT i predstavlja evoluciju u Geniusovom portfoliu bežičnih slušalica sa mikrofonom koje se na računar ili drugi uređaj vežu putem Bluetootha.

HS-920BT podržava Bluetooth 4.0 i  A2D profil koji mu omogućava inteligentnu saradnju sa pametnim telefonom, uključujući i odgovaranje na pozive, a tu je i AVRC profil koji omogućava da sa ovih slušalica kontrolišete reprodukciju muzike i zaustavljate ili premotavate pesme koje slušate.

Ovo obavljate putem odgovarajućih tastera koji su integrisani na levoj slušalici, pomoću kojih možete i da podešavati  jačinu zvuka.

U levu slušalicu je takđe integrisan i osetljivi višesmerni mikrofon koji sa lakoćom hvata vaš glas tokom audiokonferencija ili telefonskih razgovora, čak i kada se nalazite u bučnom okruženju.

Ugrađena litijum-ionska baterija pruža do osam sati neprekidnog razgovora, a lako se napaja putem USB kabla.

 

Slušalice su izrazito modernog i stilizovanog dizajna, a dolaze u pet atraktivnih boja (menja se samo boja trake, dok su same slušalice bele ili crne): žutoj, ružičastoj, plavoj, crnoj i beloj.

Genius HS-920BT idealan je proizvod za stilski osveštene korisnike koji traže vrlo funkcionalne i kvalitetne bežične slušalice, bez obzira da li nameravaju da ih koristiti uz računar, pametni telefon, MP3 plejer ili tablet, a može se nabaviti u opremljenijim prodavnicama opreme za računare i pametne uređaje.

Leave a Reply