Hardware · Internet · PC računari · Provajderi

Canon Creative Park za Pixma štampače

Canonova internet lokacija Creative Park predstavlja vrhunski način da štampanje postane zabava vama i vašoj deci. Uz čestitke koje garantuju osmeh na licu, uzbudljivi svet 3D umetnosti od papira i sasvim novi odeljak Scrapbook (Spomenar) jednostavan je za korišćenje te potpuno besplatan

Za one trenutke kad vam je bez odlaganja potrebna čestitka, Creative Park vaš je spasitelj. Odaberite neku od više od 800 besplatnih stavki za preuzimanje – u rasponu od tematskih čestitki za rođendane, praznike, te druge specijalne  prilike do svenamenskih ilustrovanih  i fotografskih čestitki. Živopisni omoti sa odgovarajućim papirom koje se nude na izbor daće svemu savršeni završni dodir.

A možda tražite novi način kako da pružite zabavu sebi i svojoj deci – zašto ne biste istražili svet 3D umjetnosti od papira koju nudi Creative Park? Neke od 251 papirnih skulptura sa prekrasno izrađenim detaljima predstavljaju životinje, prevoz, slavne građevine te puno više od toga, a stalno se nadopunjuju novim oblicima. Uz svaku se nalaze praktična uputstva za slaganje, te se na taj način nudi zabavna i edukativna aktivnost koja će školske praznike i kišna popodneva učiniti zabavnima.

Bez obzira na to da li ste još dete, roditelj, baka ili deda, spomenar je savršen način da se sačuvaju porodične  uspomene, a novi odeljak Scrapbook omogućava vam da odmah započnete sa tim. Izvršite izbor iz ogromne galerije obrazaca, pozadina, uzoraka i okvira te potom ubacite vlastite slike i druge uspomene. Kao pomoć novopridošlima, Creative Park uključuje detaljni vodič o tome kako napraviti vlastiti spomenar.

Ne zaboravite da dizajni Creative Parka izgledaju najbolje ako su ispisani pomoću
štampača Canon PIXMA. Ako se koristi sa originalnim Canonovom bojama i papirom, svaki štampač PIXMA daće zapanjujuće rezultate u kvaliteta kao da se radi fotografskom studiju, koja će zadržati živost boja dugi niz godina.

Creative Park možete pronaći na adresi http://www.canon-europe.com/creativepark/

Leave a Reply