Hardware · PC računari

Canon i-SENSYS MF9170 osvojio prestižnu nagradu Bajers Laboratorije

Kompanija Canon je objavila da je njen uređaj i-SENSYS MF9170 osvojio prestižno priznanje „Izbor godine“ koje dodeljuje Bajers Laboratorija (Buyers Laboratory Inc – BLI) u kategoriji „Istaknuti kolor multifunkcijski štampač za male radne grupe“.

Multifunkcijski uređaj u boji, i-SENSYS MF9170, odlikuje brzina od 21 stranice u minuti, projektovan je za radne grupe u korporacijama i preduzećima, kombinuje visokokvalitetno i automatsko, dvostrano štampanje, kopiranje, skeniranje i slanje faksom. Pohvaljen je zbog svoje pouzdanosti, izuzetno lake upotrebe i visokog kvaliteta otiska. On nasleđuje mnoge napredne tehnologije kolor štampe koje se nalaze u Canon uređajima za vrhunsku štampu a daju superiorne slike i grafike u boji, oštar i fin tekst kao i konzistentnu i preciznu boju bez premca. Uređaj i-SENSYS MF9170 poseduje i Canon funkciju slanja (SEND funkcija) koja korisnicima omogućava da skeniraju dokumentea u boji direktno na elektronsku poštu, mrežni server (SMB i FTP), ili na USB stik.

„Osvojiti BLI nagradu ’Izbor godine’ za i-SENSYS MF9170 je fantastično dostignuće i pokazuje našu posvećenost stvaranju najboljih proizvoda u klasi,“ kaže Akira Adači (Akira Adachi), menadžer sektora za laserske proizvode u kompaniji Canon Europe.

Uticajna priznanja pružaju potencijalnim kupcima uverenje da kupuju najbolji proizvod u određenoj kategoriji ili klasi. BLI dva puta godišnje dodeljuje posebno priznanje proizvodima koji pokazuju nabolje performanse u iscrpnim dvomesečnim laboratorijskim testiranjima. Ova sveobuhvatna evaluacija podrazumeva testiranje proizvoda sa više aspekata uključujući njihovu pouzdanost, kvalitet otiska, performanse, produktivnost, lakoću korišćenja, drajvere, softverski paket i troškove održavanja.

Your browser may not support display of this image.

„Pored besprekornih performansi na testu pouzdanosti, bili smo impresionirani mnoštvom karakteristika za laku upotrebu koje je Canon dodao proizvodu, kao što su novi obrtni TFT ekran u boji dijagonale 3,5 inča sa funkcijom „Easy-Scroll Wheel“ za brzi unos podataka, dva USB porta za štampanje i skeniranje i mogućnost direktnog štampanja sa SD kartice“, obrazložio je odluku Dejvid Svitnam (David Sweetnam), menadžer evropske BLI laboratorije i istraživanja.

BLI je odao priznanje kompaniji Canon i ocenom „Izuzetne preporuke“ za još devet i-SENSYS proizvoda.

Karakteristike uređaja MF9170:

o Višenamenski laserski štampač u boji: štampanje, kopiranje, skeniranje i faks
o Brzina 21 ppm/cpm u boji i crno-belo
o Automatsko dvostrano štampanje/kopiranje/faks/skeniranje
o Brza prva kopija i energetski efikasan rad
o Spreman za mrežu, podrška za PCL 5c/6
o Funkcionalnost slanja: skeniranje direktno u elektronsku poštu, folder na mreži i USB stik
o TFT ekran u boji dijagonale 3,5 inča sa funkcijom „Easy-Scroll Wheel“

Leave a Reply