Hardware

Canon imagePROGRAF štampači nagrađeni od strane Bajer laboratorije

Kompanija Canon dobila je nagradu od Bajer laboratorije (BLI) kao “Linija štampača širokog formata za grafiku za 2014. godinu” zahvaljujući sveukupnoj snazi imagePROGRAF serije štampača. Pored te, Canon imagePROGRAF iPF6400S, iPF8400S i iPF765 MFP M40 štampači su dobili tri prestižne BLI nagrade u kategoriji štampača širokih formata.

6400

Priznanje “Linija štampača širokog formata za 2014. godinu” dodeljeno je kompanijama čiji su se proizvodi pokazali kao najbolje ocenjeni tokom rigoroznog procesa dvomesečnog testiranja. To testiranje podrazumeva procenu pouzdanosti, kvaliteta slike, jednostavnosti upotrebe, upravljanja bojama, produktivnosti i povezivanja. Takođe se uzima u obzir širina linije proizvoda i njihova sposobnost da proizvedu kvalitet koji će zadovoljiti što širi spektar potreba korisnika.

Džo Tišner, analitičar za široke formate u BLI institutu je izjavio: “Sveobuhvatnost ponude kompanije Canon, koja zadovoljava tržište štampača sa osmobojnim modelima kao i luksuznije tržište sa 12-bojnim modelima, preko svih standardnih veličina i uz izvanredne performasne tokom laboratorijskih testova, zasluženo su donele Canon-u nagradu najboljeg u 2014. godini. Njihovi imagePROGRAF modeli dugotrajno zadovoljavaju potrebe korisnika pružajući brojne mogućnosti i izvanredan kvalitet”.

U ovogodišnjem BLI izboru nagrada za široke formate, koji se dodeljuju najboljima nakon obimnih laboratorijskih testova nagrađena su tri Canon proizvoda. Štampač imagePROGRAF iPF6400S poneo je nagradu “Izvanredan 24” u kategoriji “osmobojni štampač širokog formata za grafiku”, dok je imagePROGRAF iPF8400S nagrađen sa “Izvanredan 44” u istoj kategoriji. Oba modela su pohvaljena od strane predstavnika BLI, koji su istakli da su tokom zahtevne laboratorijske evaluacije i jedan i drugi uređaj pokazali besprekornu pouzdanost i veoma dobru reprodukciju boja. Pored toga imagePROGRAF iPF765 MFP M40 je dobio nagradu “Izuzetne boje širokog formata tehničkog multifunkcijskog štampača.”

Juiči Mijano direktor za rešenja širokog formata u Canon Europe izjavio je da je “Canon imagePROGRAF serija štampača prepoznata po visokoj efikasnosti, doslednosti boja i produktivnosti. Čast mi je što sam preuzeo ovu nagradu za seriju koja je sposobna da ispunjava zadatke velikih količina po najvišim standardima.“

Leave a Reply