Hardware

Canon iRC2380i

Canon Europe, vodeći svetski isporučilac tehnologija digitalnih slika, lansirao je novi model višefunkcionalnog štampača iRC2380i namenjen malim i preduzećima srednje veličine i korporativnim radnim grupama koje imaju stalne potrebe za štampanjem dokumenata u boji. Novi uređaj svojom konkurentnom cenom i kompaktnim dizajnom omogućava malim preduzećima da na najbolji način iskoriste prostor u svojim kancelarijama.

Model iRC2380i se jednostavno instalira na mrežu preduzeća a takođe ima opciju bežičnog povezivanja sa LAN mrežom, te na taj način uređaj možete smestiti bilo gde u kancelarijskom prostoru. Kompaktnog dizajna, ovaj uređaj omogućava malim preduzećima da na najbolji mogući način iskoriste prostor u svojim kancelarijama.

Novi proizvod omogućava pouzdano i veoma kvalitetno štampanje u boji pomoću Canonove osobene tehnologije sa četiri bubnja. Model iRC2380i može da odštampa do 23 stranice u minuti, kako u boji, tako u crno beloj tehnici i isporučuje se sa opcijom „iSend“, kao standardnim delom paketa koji omogućava jednostavno skeniranje i distribuciju dokumenata elektronskim putem na višestruke destinacije.

Uređaj je preko kompanije Canon Adria dostupan i u regionu kome pripada Srbija.

Leave a Reply