Hardware

Canon na sajmu FESPA Digital 2014

Sveobuhvatni portfolio rešenja i usluga pozicionira Canon kao jedinstveni izvor za sve potrebe štampe širokog formata.

Na sajmu FESPA Digital 2014 (koji će se održati u periodu od 20. do 23.maja 2014.u Minhenu) Canon Europe će kupcima demonstrirati svoju sposobnost da bude jedinstven izvor za sve njihove potrebe za rešenjima i uslugama na kada je u pitanju štampa širokog formata. Posetioci Canonovog štanda (paviljon B1, štand 310) biće u mogućnosti da saznaju sve o nizu štampača širokog formata, softveru i podlogama, koji podržani vrhunskom uslugom, predstavljaju kompletnu širinu i raznolikost Canonove tržišne ponude.

FESPADigital2014

Canon Europe posvećen je inspirisanju svojih korisnika da postignu poslovni rast i neprekidno uvodi inovacije u štampu širokog formata. Tokom sajma biće prikazan niz priča korisnika o uspehu i primeni Canonovih tehnologija štampe širokog formata, uključujući štampu zidnih tapeta i podne grafike. Canonov korisnik, kompanija Marco de Wert iz grupe Sanders (www.magnetservice.com), će publici u dvorani Digital Conference Theatre (u četvrtak, 22. maja u terminu od 15 do 15.30 sati) predstaviti kako je štampa širokog formata uticala na njeno poslovanje.

Budući da su stručnost i tehnologija kompanije Océ sada u potpunosti integrisane u Canonov portfolio štampe širokog formata, Canon je u boljoj poziciji nego ikada da pomogne štamparima (Print Service Providers – PSP) da prošire ponudu svojih usluga i postanu izuzetni u poslu kojim se bave.

Bez obzira na to koji je osnovni posao pojedinog korisnika, Canon će ponuditi inspiraciju i inovacije da mu pomogne prepoznati područja u kojima može povećati svoj opseg poslovanja na području brzorastućeg tržišta štampe širokog formata. Canon će pokazati posetiocima kako kombinacija kompanijskog grafičkog nasljeđa zajedno sa tehnologijom Océa, vodećom u industriji, nudi korisnicima najboljeg poslovnog partnera.

Portfolio rešenja širokog formata izloženih na Canonovom štandu sastojaće se od inkjet štampača koji koriste rolnu, preko UV položenih štampača i rešenja za upravljanje radnim procesom te digitalnih stolova za sečenje, pa do punog raspona Canonovih podloga. Posebno izdvajamo:

  • Océ Arizona 480GT, najsvestraniji UV položeni štampač dostupan na tržištu, s osam nezavisnih kanala mastila i koji nudi mogućnost da odštampate lak ili beli dekorativni sloj na veliki broj različitih podloga, uključujući staklo, podove od laminata i opnaste presvlake za tastature. Uređaj može poslužiti za zanimljivu, a ujedno i primenu izuzetne vrednosti na prodajnim mestima, u izradi signalizacije kao i u posebnim primenama.

  • Océ ColorWave 900, koji, zahvaljujući brzini do 1.000 kvadratnih metara po satu i moćnim alatima za upravljanje radnim procesom nudi nenadmašne mogućnosti produkcije širokog formata u boji.

  • Océ ColorWave 650 Poster Printer sa grafičkom tehnologijom Océ CrystalPoint za povoljnu štampu POS materijala visokog kvaliteta koji se trenutno suše, a isporučeni su na zahtev na širokom spektru medija

  • Océ ProCut digitalni položeni rezač – automatizovani sistem za sečenje koji može olakšati radni proces digitalne štampe širokog formata, od pripreme za štampu do završne obrade, nudeći izuzetan kvalitet sečenja, višenamenske karakteristike, kao i produktivnost za kompletnu grafičku primenu

  • Canon imagePROGRAF iPF9400, koji uključuje Canonov inovativni dvanaestobojni sistem s tehnologijom obrade grafika, da bi omogućio najbolje rezultate u produkciji, fotografiji i primenama u likovnoj umetnosti.

Pierre-Olivier Esteban, direktor marketinga za Sisteme tehničkih dokumenata (Technical Document Systems – TDS) i Grafičke sisteme (Display Graphic Systems – DGS), u kompaniji Canon Europe, kaže: “Tržište širokog formata jedan je od sektora štamparske industrije koji se nastavlja širiti zbog rastućeg broja i raznovrsnosti zanimljivih primena koje se mogu ostvariti na digitalnim štampačima širokog formata. Zahvaljujući nenadmašnoj kombinaciji štamparskih i sistema za završnu obradu, softvera za RIP i upravljanje radnim procesima, podloga i uslugama koje možemo ponuditi korisnicima, Canon je idealno pozicioniran kao stručni dobavljač koji će zadovoljiti sve zahteve štampe širokog formata u unutrašnjim i spoljašnjim primenama grafičkih umetnosti te podržati dugoročni rast poslovanja kompanija. Želimo pomoći našim kupcima da postanu izuzetni provajderi usluga – stoga ih pozivam da navrate i pronađu inspiraciju na Canonovom štandu. Neće biti razočarani.”

Leave a Reply