Categories
Hardware

Canon osvojio 10 nagrada Buyers laboratorije

Kompanija Canon Europe osvojila je deset nagrada za „Izuzetna dostignuća“ koje dodeljuje organizacija za testiranje i istraživanje Buyers Laboratory Inc. (BLI) na takmičenju „Izbor“ za zimu 2011.  Canon je priznat kao lider u rešenjima slike koji pokazuje najviši nivo kvaliteta uređaja, jednostavnost upotrebe, poduktivnost i još mnogo toga kroz svoj širok portfolio proizvoda za kancelarije, proizvoda produkcijske namene kao i uređaje velikog formata.

“Učinak kompanije Canon na “Izboru” za zimu 2011. je potvrda snage i širine portfolija proizvoda”, rekao je Dejvid Svitnam, menadžer u evropskoj laboratoriji BLI. “Canon je osvojio nagrade u različitim kategorijama – od kućnih štampača i multifunkcijskih uređaja, preko skenera, štampača velikog formata do kopir mašina. Ove godine nagrađeno je i Canon rešenje uniFLOW V5 kao “Best of Breed Solution”, a nekoliko modela nagrađeno je za energetsku efikasnost. Ove nagrade osvojene su na težak način – kroz dvomesečno testiranje trajnosti tako da kupci mogu biti uvereni da se opseg Canon proizvoda ističe najvećim standardima kvaliteta, upotrebljivosti, pouzdanosti i održivosti”.

Canon je nagrađen u sledećim kategorijama:

  • Izuzetni monohromni A3 multifunkcijski uređaj brzine štampanja 71 do 80 stranica u minutiCanon imageRUNNER ADVANCE 6075/6075i, a za Izuzetni monohromni A3 multifunkcijski uređaj brzine štampanja od 51 do 60 stranica u minuti, nagrađen je: Canon imageRUNNER ADVANCE 6055/6055i za svoju izvanrednu pouzdanost koju je pokazao tokom BLI testa na izdržljivost.
  • Izuzetni štampač A4 formataCanon i-SENSYS LBP6000 za svoju brzinu, pouzdanost i izvanredan odnos kvaliteta i povoljne cene.
  • Izuzetni A4 multifunkcijski uređaj za manje radne grupe: Canon i-SENSYS MF5880dn za svoje dobro izbalansirane funkcije kao što je automatsko dvostrano štampanje i skeniranje na USB koje ga čine odličnim dodatkom malim radnim grupama.
  • Izuzetni A4 multifunkcijski uređaj za mala i srednja preduzećaCanon i-SENSYS MF9280Cdn zbog lakoće korišćenja i vrhunskih performansi koje ga odvajaju od konkurencije.
  • Izuzetni kolor, inkjet fotoštampač velikog formata za male radne grupeCanon imagePROGRAF iPF6350 za svoj ukupan učinak tokom BLI testa i za odličan kvalitet crno-belih i kolor printova.
  • Izuzetni mrežni skenerCanon imageFORMULA ScanFront 300/300P za veliku brzinu skeniranja, intuitivni kontrolni ekran i odlične mogućnosti za rukovanje medijima.
  • Izuzetno Rešenje za upravljanje dokumentimauniFLOW V5 za svoj modularan format koji omogućava kupcima da imaju jedno, ujedinjeno rešenje za rukovanje nizom zadataka koje bi u suprotnom zahtevalo više softverskih paketa. BLI je ocenio da ga funkcije za skeniranje i štampanje čine jedinstvenim među ostalim rešenjima slike koja su takođe bila testirana.

BLI je takođe dodelio nagrade modelima sa najvećom energetskom efikasnošću koji su testirani u poslednjih šest meseci. Dva Canon proizvoda su priznata kao “Izuzetno energetski efikasna”.

  • Canon imageRUNNER ADVANCE C5051Canon i-SENSYS MF5880dn za performanse koje štede energiju, nadmašujući svoje renomirane konkurente tokom BLI testiranja. Takođe, oba proizvoda imaju oznaku ENERGY STAR i u skladu sa RoHS direktivom EU.

Pol Rauntri, Marketing direktor za prodaju proizvoda u Canon Europe rekao je: “Osvajanje deset nagrada ‘Izuzetna dostignuća’ za različite proizvode i rešenja – od Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P mrežnog skenera do Canon imageRUNNER ADVANCE 6075/6075i, crno-belog multifunkcijskog uređaja visoke klase – to je sjajan uspeh!”

„Canon sluša svoje klijente i partnere i taj uvid koristi da razvije rešenja kako bi se izašlo u suret njihovim specifičnim potrebama. Nagrade BLI potvrđuju poziciju Canona na čelu ove industrije i našu rešenost da razvijemo rešenja koja će, u svojim kategorijama, biti vodeća na tržištu“.