Hardware · PC računari

Canon osvojio BLI-evu nagradu za najbolju liniju multifunkcionalnih štampača

logoCanon je tokom 2008. osvojio više nagrada za najbolje modele od bilo kojeg drugog proizvođača

Canon Europe osvojio je nagradu za najbolju liniju multifunkcionalnih štampača za 2008. godinu, koju dodeljuje Buyers Laboratory Inc. (BLI), najjači nezavisni tester proizvoda za grafičku obradu dokumenata na svetu. Nagrada je dodeljena Canonovoj liniji multifunkcionalnih štampača (crno-belih i u boji), što je dokaz velikih dostignuća u brojnim kategorijama uređaja tokom 2008. godine.

BLI-eva nagrada za najbolju liniju multifunkcionalnih štampača dodeljuje se ukupno najboljoj liniji multifunkcionalnih štampača svake godine na osnovu redovnh i opsežnih laboratorijskih testiranja. BLI osim toga dva puta godišnje odaje priznanje i najboljim uređajima u svakoj klasi dodelom nagrada za najbolje modele. Od multifunkcionalnih multifunkcionalnih štampača očekuju se izvanredne performanse u nizu područja, uključujući pouzdanost, produktivnost, kvalitet slike, jednostavnost korišćenja, IT i sigurnost.

BLI je odao priznanje i Canonoj pouzdanom, kvalitetnoj štampi dodelivši mu četiri nagrade za najbolje modele na kraju 2008. godine. Uređaji nagrađeni kao najbolji u svojoj kategoriji su crno-beli modeli iR 3225, iR 3235N i iR 3245N te multimuncionalni štampači u boji iR C1021i, namenjen malim radnim grupama.

Leave a Reply