Foto · Hardware

Canon predstavio liniju najmanjih SD flash kamera u istoriji

Canon je svet kamera ponovno učinio zabavnim predstavivši najmanje i najelegantnije SD modele u istoriji.

Zahvaljujući veoma kompaktnoj i neverovatno energetski efikasnoj flash memoriji, svaki model u novoj liniji, koja se sastoji od modela LEGRIA FS22, LEGRIA FS21, LEGRIA FS20 i LEGRIA FS200, podržava čak tri i po sata neprekidnog snimanja uz samo jedno punjenje.

Svi novi modeli odlikuju se nizom osobina koje izradu filmova čine jednostavnijom nego ikad pre, a korisnicima omogućavaju potpunu slobodu snimanja. Canonova jedinstvena funkcija Video Snapshot automatski snima kratke filmske isečke jednostavnim pritiskom na taster.

Veličina tih isečaka čini ih savršenima za reprodukciju u seriji, na samoj kameri. Uz novu funkciju Pre REC čim pritisnete taster za snimanje, snimaju se i prethodne tri sekunde scene koju snimate, što je izvrstan način da uvek snimite najvažniji trenutak.

Tu je i novi, namenski taster za reprodukciju koji pregledanje snimljenih materijala čini lakšim nego ikada. Najjači modeli u liniji, kamere sa dvojnom flash memorijom, podržavaju snimanje u internu memoriju i na memorijske kartice.

Dostupni su modeli sa internim flash diskovima od 32 GB, 16 GB i 8 GB. Model LEGRIA FS200, dostupan u četiri boje, podržava direkno snimanje na memorijsku karticu.

Leave a Reply