Hardware · PC računari

Canon predstavio šest novih A4 multifunkcijskih štampača

Nova Canon iR 1020-24 serija nudi moćna i ekonomična rešenja za štampu u radnim grupama i malim preduzećima.

Kompanija Canon Europe objavila je proširenje svog crno-belog asortimana lansiranjem šest novih A4 multifunkcijskih štampača. Novi modeli Canon iR 1020J, iR 1020, iR 1024A, iR 1024F, iR 1024i i iR 1024iF projektovani su za potrebe skeniranja i štampe radnih grupa i malih preduzeća.

Nadovezivanjem na uspeh Canon iR 1018-22 serije, nova A4 serija je dizajnirana da odgovori finansijskim, kao i pritiscima manjka vremena pod kojim su organizacije. Ovih šest novih modela imaju veće brzine štampe, u rangu od 20 do 24 strana u minuti (PPM), i nude dupleks štampanje kao osnovni standard čime se efikasnije koristi papir i štedi novac.

Novu Canon iR 1020-24 seriju kompanija uvodi u cilju konsolidovanja i dodatnog ojačavanja svog vođstva na izuzetno konkurentnom tržištu crno-belih MFP uređaja – prema analitičkoj kući “Inforsos” (InfoSource), Canon je brend “broj jedan” na zapadnoevropskom tržištu sa 17.8 procenata tržišnog udela u prvoj polovini 2008. godine.

Pol Rountri (Pol Rowntree), marketing menadžer kompanije Canon Europe, rekao je tim povodom: “Lansiranje šest novih A4 uređaja naglašava našu odlučnost da ostanemo vodeći dobavljač na konkurentnom tržištu crno-belih MFP uređaja”.

Novi izbor Canon MFP uređaja je primer naše posvećenosti efikasnim rešenjima za štampu za svakog poslovnog korisnika. Ovi štampači specijalno su dizajnirani da zadovolje potrebe malih preduzeća i radnih grupa. Oni prvenstveno donose fleksibilnost i pouzdanost, daju odličan kvalitet a istovremeno su pristupačni.

Novi A4 modeli takođe omogućavaju visok kvalitet skeniranja poslovnih dokumenata u boji, čime organizacije lišavaju troškova posedovanja posebnog kolor skenera. Standardna “Send” funkcija je jedna od najkorisnijih poslovnih alatki, koja omogućava da se skenirani dokumenti pošalju direktno sa uređaja, preko mreže organizacije, na adrese elektronske pošte, FTP lokaciju ili u bazu podataka.

Svaki od novih uređaja projektovan je za jednostavno podešavanje i kontrolu, i poseduje funkciju automatske registracije koja automatski registruje uređaj na WINS serveru (Windows Internet Naming Service); uz svaki uređaj stiže i paket softverskih alata za upravljanje preko mreže. Ova izbor uređaja kompatibilan je sa Canonovim elektronskim servisom za održavanje (Canon e-Maintenance service) u cilju skraćivanja vremena odziva na servisne pozive.

Serija Canon iR 1020-24 biće dostupna u Evropi tokom novembra 2008.

Leave a Reply