Canon priznanja za "OSA Računarski inženjering
Hardware

Canon priznanja za “OSA Računarski inženjering”

Kompanija “OSA Računarski inženjering” dobitnik je tri prestižna priznanja za najuspešnijeg partnera “Canon partnerske mreže“. Ove nagrade se svake godine dodeljuju najboljim saradnicima na regionalnom “Canon Kick-off” sastanku.

Osvajanjem nagrada za najbolje partnerstvo, profesionalni odnos i ekspertizu u kategoriji štampe velikog formata (LFP) i proizvodne štampe, “OSA Računarski inženjering” je još jednom potvrdila poziciju lidera na tržištu.

Canon priznanja za "OSA Računarski inženjering

Canon priznanja za “OSA Računarski inženjering

„Canon partnerska mreža“ je ovu domaću IT kompaniju prepoznala i kao partnera sa najvećim rastom na regionalnom tržištu i izvanrednim prodajnim učinkom.

Aleksandar Dobrijević, menadžer prodajnog programa Canon, Océ i Kern, kompanije „OSA Računarski inženjering”, povodom dobijanja priznanja istakao je da su rezultati jasan pokazatelj regionalnog uspeha.

“Uspeli smo da održimo visok nivo prodajnih rezultata kao i da intenziviramo prodajne i marketinške aktivnosti u regionu. Nastavićemo sa podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga kako bismo ostali jedna od vodećih IT kompanija u regionu.”, rekao je Dobrijević.

Kriterijumi prema kojima se “Canon” partneri rangiraju su poslovni rezultati, ekspertiza, podrška korisnicima i usluge servisiranja. Ove godine, u konkurenciji za regionalne Adriatik nagrade bili su svi “Canon” partneri iz zemalja bivše Jugoslavije i Albanije.

Leave a Reply