Hardware

Canon proširuje liniju štampača PIXMA s pet novih modela

Canon je pojačao svoju seriju jednofunkcijskih i višefunkcijskih štampača PIXMA predstavljanjem pet novih modela – PIXMA iP8750, iX6850, MX475, MX535 i iP2850.

Ovi uređaji osvežavaju Canonovu ponudu kancelarijskih i kućnih štampača, te uvode dva nova jednofunkcijska štampača formata A3+ namenjena korisnicima s većim zahtevima. Lepog izgleda i jednostavni za korišćenje, Canonovi štampači PIXMA stvoreni su za korisnike koji traže velike mogućnosti štampe, uključujući štampanje fotografija profesionalnog kvaliteta i poslovnih dokumenata.

canon stampaci

Novitet u seriji je štampač PIXMA iP8750. Idealan je za fotoentuzijaste koji žele da naprave korak napred i štampaju zadivljujuće slike kod kuće. Idealan za štampanje velikih proračunskih tabela, postera i fotografija, PIXMA iX6850 je štampač visokih performansi i formata A3+ koji zamenjuje dosadašnji model iX6550.

Novi višefunkcijski štampači PIXMA MX475 i MX535 dolaze s ugrađenim funkcijama štampe, kopiranja, skeniranja i faksovanja, te nude visoku produktivnost i sofisticiranu programsku opremu za kućne kancelarije. Za kućne korisnike Canon predstavlja efikasan i kompaktan jednofunkcijski štampač PIXMA iP2850. Ovaj model zamenjuje dosadašnji iP2700, a posebno je dizajniran za svakodnevnu upotrebu.

Svih pet novih štampača PIXMA mogu koristiti i uloške veličine XL, koji su veći i cenovno povoljniji od standardnih uložaka te omogućuju korisnicima da štampaju više, za manje novca. Model iX6850 nudi i neobavezni uložak veličine XXL s pigmentnom crnom bojom koji bez zamene može odštampati do 1.000 stranica dokumenata formata A4. I XL i XXL ulošci nude između 30 i 50% uštede po stranici u poređenju sa standardnim ulošcima.

Leave a Reply