Hardware

Canon sklopio na globalnom nivou partnerstvo sa Volkswagenom za usluge upravljanja štampom

Kompanija Canon Inc. danas je objavila kako je sklopila globalni ugovor za nabavku višefunkcionalnih kancelarijskih sistema i rešenja sa nemačkim proizvođačem automobila, kompanijom Volkswagen AG.

Tokom sledećih nekoliko godina, Canon će biti Volkswagenov globalni partner i pružati Volkswagenovim centralama i kancelarijama širom sveta usluge upravljanja štampom uz pomoć Canonovih višefunkcionalnih kancelarijskih sistema i rešenja.

Kroz ovaj sveobuhvatni ugovor, Canon će isporučiti svoje višefunkcionalne kancelarijske sisteme i rešenja Volkswagenovim kancelarijama i fabrikama i ujedno im osigurati raznovrsne dodatne usluge. Mr. Andreas Wiedemann, šef odeljenja za upravljanje štampom kompanije Volkswagen AG, je tom priliko izjavio: „Kompanija VW je izuzetno zadovoljna što ima priliku  da radi sa Canonom u oblasti upravljanja našim potrebama za štampom, širom sveta.“

 

canon printer

 

Kompanija Canon je posao sa ovim značajnim klijentom dobila zahvaljujući svojim naprednim tehnološkim mogućnostima i visokopouzdanim uređajima, koji omogućuju da se ista rešenja koriste u bilo kojoj regiji na svetu kao i zahvaljujući novorazvijenim aplikacijama, prilagođenim jedinstvenim potrebama korisnika. Dodatni faktor kod odabira bile su Canonove proaktivne inicijative za zaštitu životne sredine, uključujući napore uložene da se razviju proizvodi sa što manjim štetnim uticajem po okolinu.

 

Geoff Slaughter, direktor grupe za globalne usluge u kompaniji Canon Europe, kaže: “Ponosni smo što možemo objaviti naše partnerstvo s prestižnim i inovativnim klijentom, Volkswagenom. Sa sveobuhvatnim ugovorom, snažno fokusiranim na usluge i upravljanje štampom, veselimo se budućem razvoju ovog odnosa i obećavamo isporuku globalnih kapaciteta, doslednost i kontrolu kakva se očekuje od jednog uspešnog međunarodnog partnerstva.”

 

U proteklih nekoliko godina, sa rastom zahteva koje su globalni korporativni klijenti postavljali pred dobavljače uređaja, na važnosti prilikom odlučivanja o sklapanju ugovora dobijala je i mogućnost dobavljača da ponudi jedinstvene usluge i sigurnosne karakteristike u skladu sa međunarodnim standardima, kao i mogućnost centralizovane nabavke. Dodatnu pažnju prilikom odabira privlačile su i društveno odgovorne aktivnosti dobavljača – kompanije su birale dobavljače ne samo prema performansama proizvoda, već i prema usmerenjima i inicijativama dobavljača.

 

Tokom 2004. godine Canon je pokrenuo projekt Global Account Management, kao zasebnu organizaciju unutar kompanije, čiji je zadatak bio odgovoriti na potrebe za poslovnom opremom korisnika koji posluju na svetskom nivou. U januaru ove godine, Canon je preimenovao ovu organizaciju u Canon Global Services Division i fokusirao se na poboljšavnje ponude njenih usluga, uključujući i pokretanje posebnih web-stranica (www.canon-europe.com/For_Work/business-services/Global-services/index.aspx). Ove stranice, dostupne u 23 zemlje širom sveta, pojašnjavaju benefite koje pruža Canon Global Services i redovno se ažuriraju najnovijim informacijama.

 

Leave a Reply