Hardware

Canon u akciji Sat za našu planetu

Kompanija Canon će se i ove godine pridružiti globalnoj akciji „Sat za našu planetu“, koju realizuje Svetski fond za prirodu (WWF), a koja je zakazana za poslednju subotu ovog meseca, 29. mart.

Kao i prethodne godine našu zemlju predstaviće domaći, talentovani fotografi koji će tokom trajanje ove akcije fotografisati gradove i opštine u Srbiji, koje su se do sada priključile akciji. U subotu, 29. marta 2014. godine, od 20:30 do 21:30 časova, na velikom broju atraktivnih lokacija biće isključena javna ili dekorativna rasveta, a Canon fotografi će tada zabeležiti upečatljive kadrove sa i bez osvetljenja.

Sat za nasu planetu

Među lokacijama i objektima koji će u intervalu od jednog sata isključiti rasvetu su, naći će se i Trg Republike, Studentski park, Stari dvor, Dom Narodne skupštine, Kalemegdanska tvrđava, Spomenik Pobedinku, Hram Svetog Save, muzeji, mostovi u Beogradu, kao i mnogobrojne znamenitosti u ostalim gradovima Srbije. (Sve lokacije i objekte možete pogledajte na: http://bit.ly/1nh2eZT )


“Sat za našu planetu” je postao najveća globalna akcija u kojoj milioni ljudi i brojne institucije, kompanije i organizacije, gase svetlo na sat vremena, a dekorativna rasveta isključuje se i na zdanjima poput Zabranjenog grada u Pekingu, Ajfelovog tornja u Parizu, Bakingemske palate u Londonu, zgrade opere u Sidneju i čuvenog mosta Golden Gate.

Leave a Reply