Hardware

Canon u skladu sa prirodom

Poslednji dan ovogodišnjeg Green Festa, kompanija Canon je obeležila sadnjom sadnica u dvorištu vrtića “Bajka” na Banovom brdu.

U skladu sa svojom globalnom politikom zaštite životne sredine, Canon je i ove godine podržao Međunarodni festival zelene kulture sa idejom da svoj fokus usmeri ka najmlađima.

Prvog dana festivala organizovan je dolazak mališana iz vrtića “Bajka” na edukativne radionice sa temom “Pronađi svoje stanište “ i “Kocka znanja o prirodi Srbije”, Zavoda za zaštitu prirode Srbije. Oni su kroz interaktivnu radionicu imali priliku da se između ostalog upoznaju sa ugroženim vrstama koje žive na podneblju Srbije i sa osnovama lepog i ekološki ispravnog ponašanja.

canon

Misija ovogodišnjeg festivala bila je izgradnja zdrave i resursno održive budućnosti, u kojoj će ljudi živeti u skladu sa prirodom, te je kompanija Canon svojim pratećim akcijama i druženjima sa najmlađima pokušala da da značajan doprinos ka ostvarenju iste. Upravo ova deca, petogodišnjaci vrtića “Bajka”, su na poklon od kompanije Canon dobila stabla tuja, koja su danas, u društvu pojedinih roditelja, vaspitačica i predstavnika Canona, posadila u dvorištu svog vrtića.

Leave a Reply