Hardware · PC računari

CanoScan LiDE 700F inteligentno trosmerno skeniranje za visokokvalitetne rezultate

Canon je predstavio CanonScan LiDE 700F, svoj prvi skener koji nudi optičku rezoluciju  od 9600 x 9600 tpi za skeniranje filma. Zahvaljujući trosmernom dizajnu kojim se štedi prostor, CanonScan LiDE 700F – zamena za model CanoScan 4400F – nudi brzo, visokokvalitetno skeniranje dokumenata, fotografija i 35-mm filma. Jednostavan interfejs i pristupačna cena čine CanonScan LiDE 700F jednako privlačnim i za privatne i za poslovne korisnike.

Vrhunsko skeniranje fotografija, filma i dokumenata za samo nekoliko sekundi
CanonScan LiDE 700F može se pohvaliti najvišom rezolucijom u segmentu dosad izdanih Canonovih skenera za široko tržište. U njemu se koristi Canonova jedinstvena tehnologija LiDE, kojom se postiže rezolucije skeniranja od čak 9600 tpi.

Uz maksimalnu rezoluciju od 4800 tpi slike je moguće skenirati do najsitnijih detalja, te izrađivati veoma velika uvećanja. CanonScan LiDE 700F sadrži i pričvrsnu jedinicu za skeniranje filma te nudi vrhunsko skeniranje pojedinačnih slika na 35-mm filmu uz rezoluciju od 9600 tpi.

Tehnologija LiDE nudi i gotovo trenutno vreme pokretanja te skeneru CanonScan LiDE 700F omogućava  potpuno skeniranje dokumenta u boji u formatu A4 pri rezoluciji od 300 tpi za samo 12 sekundi, čime se korisnicima garantuje izvanredna produktivnost.

Tehnologija LiDE skeneru CanonScan LiDE 700F omogućava kompaktan, lagan dizajn. Zahvaljujući inovativnom trosmernom dizajnu, CanonScan LiDE 700F moguće je koristiti u  vodoravnom i uspravnom položaju, što ga čini idealnim za okruženja u kojima je prostor na stolu ograničen. Pametna šarka za poklopac sa desne strane, koju je moguće otvoriti za 180 stepeni, te ugrađeni rasklopivi stalak pojednostavljuju korišćenje skenera CanonScan LiDE 700F “bilo gde i bilo kako”.

Napajanje se obavlja isključivo putem brze USB veze sa računarom, čime se uklanja potreba za dodatnim kablovima, te dodatno naglašava ušteda na prostoru koju omogućuje CanonScan LiDE 700F.

Leave a Reply