Gadgets · Hardware

CANYON Explorer

Uživajter u sezoni aktivnosti na otvorenom, počastite sebe “cool” uređajem koji će učiniti da se osećate profesionalcem. ‘Explorer’, uređaj za sportiste kompanije CANYON, je kompletan, multifunkcionalan uređaj za sportiste koji žele da budu dobro opremljeni i pripremljeni prilikom suočavanja sa “majkom prirodom”.

Svako ponekad oseti želju za avanturom, ali naći se u oluji može biti mnogo manje uzbudljivo… Potrebno je da prepoznate znake upozorenja, da predvidite vremenske uslove i planirate svoje aktivnosti u skladu sa tim – a ovo zahteva mnogo više od jednostavnog pogleda u nebo.

Uz pomoć CNS-DC2, imaćete pratičano (bukvalno) sve informacije koje su vam potrebne o vašem okruženju da predvidite vremenske izmene. Multifunkcijski uređaj obezbediće vam kompletno rešenje sa naprednom tehnologijom. On predstavlja spoj altimetra, barometra, higrometra, termometra, profesionalne štoperice i kalendara u jednom uređaju.

Svi podaci su lako čitljivi zahvaljujući velikom LCD ekranu sa pozadinskim svetlom. Plus, uređaj poseduje i stabilno i jako kućište kako bi se sprečila oštećenja usled udara, prodora vode ili prašine. Takođe, uređaj se isporučuje sa klipom za kaiš radi vaše udobnosti.

Ovde možete pronaći dodatne informacije o različitim karakteristikama CNS-DC2:

Altimetar:
* Domet od 500 do 9000 metara;
* Istorija nadmorskih visina i grafički prikaz za poslednjih 12 sati;
* Altimetar alarm;
* Maksimalna i minimalna memorija;
* Konverzija u metre ili stope;

Barometar:
* Domet 300.0 do 1100.0 HPA/mbar;
* Barometar istorija i grafički prikaz za poslednjih 12 sati;
* Elektronska barometarska vremenska prognoza;
* Indikator trenda pritiska;
* Maksimalna i minimalna memorija;
* Milimetri, mercury (mmHg) i Hectopascal (HPA);

Higrometar:
* Domet 20% ~ 95%;
* Rezolucija 1%;
* Maksimalna i minimalna memorija;

Termometar:
* Start -20°C do 60°C;
* Rezolucija 0.1°C;
* Celsius i Fahrenheit konverzija;
* Maksimalna i minimalna memorija;

Profesionalna štoperica:
* Preciznost od 0.01 sekunde;
* Prikaz sata, minuta i sekudni do 10 sati;
* Memorija od 30 podataka;

Kalendar:
* Večiti kalendar;
* Snooze alarm;
* Izbor između 12 i 24 sata.

Sve u svemu, CNS-DC2 je ultimativni uređaj za aktivnosti na otvorenom po vrlo pristupačnoj ceni.

Sportska linija

Kako CANYON promoviše aktivan i dinamičan stil živoat, Sportska linija namenjena je sportistima na svim nivoima. Ukoliko cenite funkcionalan, prilagođen potrebama korisnika i pristupačan proizvod, ova linija je za vas. Nudimo profesionalna fitness rešenja kao što su satovi, GPS uređaji, pedometri, elektronski kompasi i drugo. Naši proizvodi imaju napredne karakteristike koje pomažu prilikom praćenja, razumevanja i poboljšanja vašim performansi za bolju efikasnost tokom vežbanja. Otporni na udar, vodu i prašinu, naši proizvodi su trajni i savršeni partneri za vaše sportske aktivnosti.

Leave a Reply