Gadgets · Hardware

Canyon Heartmaster za prave sportiste

CANYON je uveo ‘HeartMaster’, odličan instrument za praćenje rada srca za zdraviji životni stil. CNS-SW4  karakteriše “finger touch sensing” tehnologija za brzo i precizno merenje rada srca. Bez obzira da li trenirate za neko tamičenje ili rekreativno radi dobre forme, ovaj sat će viti vaš savršen partner .

Idealan za sportove poput biciklizna, trčanja  ili šetnju CNS-SW4 će pomoći da pratite svoje performanse sa svojim naprednim, ali jednostavnim za upotrebu funkcijama:

Trenutno vreme
Dvojno vreme

Upozorenje o brzini otkucaja srca
Brojač za klorije
Hronograf

Štoperica
Alarm
Pozadinsko svetlo

Kao i svi drugi proizvodi u našoj sprotskoj liniji CNS-SW4 je otporan na udar, prašinu i vodu (na manja i nenamerna prolivanja) radi postojanih performansi.

Razvijena za dinamične ljude, Sportska linija nudi funkcionalne proizvode i lična fitness rešenja pro pristupačnoj ceni.

One thought on “Canyon Heartmaster za prave sportiste

  1. Slobodan

    I gde ja to mogu da kupim i po kojoj ceni? Ovde u Nisu prodaju neke krs heart rate monitore po svemirskim cenama, koliko sam video po netu, nije ni u Beogradu mnogo bolja situacija, video sam konkretno za jedan model kompanije Sigma, mislim da je bio Fit Watch ali nisam 100% siguran, cena kod nas (ne secam se u kojoj firmi) je bila oko 9 300 din, dok ga je na zapadu moguce naci, na vise mesta, za nekih 50-55 dolara, plus postarina.

Leave a Reply