Gadgets · Hardware

CANYON ideje za novogodišnje poklone

Vreme je za kupovinu jer praznici kucaju na vrata. Gužva u radnjama je sve veća, a mnogi čekaju poslednji trenutak da bi nabavili savršen poklon za svoje prijatelje i porodicu; ali čak i u poslednjem trenutku moguće je pronaći upečatljiv i jedinstven poklon za one koje volite. Evo nekoliko ideja iz CANYONA, koje  vam mogu pomoći da obradujete drage osobe.

Za poslovne ljude koji često putuju


Za notebook korisnike koji su često u pokretu, CANYON je povezao u jedan set nekoliko praktičnih elemenata CN-NP1. Upakovani u luksuznu torbu za prenos, svi proizvodi su male težine, funkcionalni i dobrog kvaliteta. Ovo je izuzetno praktično rešenje za poslovne ljude i studente. Notebook pack sadrži: Slušalice sa mikrofonom, tanak 4-port USB Hub, numeričku tastaturu, optički mini miš i kabl za proširenje.


2) Za prijatelje i rođake koji su daleko

Ostanite u kontaktu sa onima koje volite u 2009. godini tako što ćete im otkriti CANYON Chat Pack; jednostavno i lako za uporebu rešenje za internet komunikaciju koje je spoj atraktivnih slušalica sa mikrofonom i web kamere.

Sve što vam je potrebno za video pozive je u jednom pakovanju! Izuzetan uspeh ovakvih setova čini ga našim najpopularnijim proizvodom. Napravite izbor među brojnim  modelima kako biste pronašli Chat Pack koji odgovara vašim potrebama i stilu. Svi setovi su kompatibilni sa većinom programa za instant poruke kao što su Skype, MSN, i Yahoo.

Za sportske tipove

Sat je odličan poklon za zaljubljenike u sportske aktivnosti, ali pronaći model koji kombinuje stil, praktične funkcije i pristupačnu cenu može biti teško.  CANYON nudi i više od toga, sa svojom  Sportskom linijom i instrumentima za aktivnosti na otvorenom. Najnoviji proizvod CNS-SW4, koji karakteriše patentirana finger touch sensing tehnologija za brzo i precizno praćenje otkucaja srca.

Idealan je za sportske aktivnosti poput planinarenja, trčaka ili biciklizma. CNS-SW4 će vam pomoći da pratite svoje performanse naprednim, ali jednostavnim za upotrebu funkcijama kao što su: brojač kalorija, upozorenje brzine otkucaja srca, hronograf i alarm. Kao i svi ostali proizvodi u okviru  Sportske linije, CNS-SW4 je otporan na udar, prašinu i vodu (manja i nenamerna tečnosti) za trajnost performansi.

Za gejmere

Poklonite odličnu gejmersku zabavu za Božić uz CANYON CNR-MSL7. Njega karakteriše twin laser eye tehnologija, koja osigurava visok kvalitet, precizno praćenje i brzinu – sve što je gejmerima potrebno! Ovaj miš ima 7 tastera uključujući i  ‘fire button’, kao i prilagodljivost nivoa osetljivosti do 2500 dpi za maksimalne performanse.

Zanimljiv i ergonomičan dizajn miša povećava  udobnost navigacije bukvalno na svakoj površini.


Za celu porodicu

CANYON desktop PC je pristupačan i praktičan poklon za celu porodicu. Uživajte i delite prijatne trenutke dok igrate igrice, pretražujete web, slušate muziku ili gledate filmove zajedno. CANYON je ponudom ‘all in one box’ koncepta olakšao izbor i obezbedio spreman za upotrebu desktop komputer.

Ovo pakovanje standardno dolazi sa 19″ wide LCD monitorom kao i sa važnim kompjuterskim elementima kao što je miš, tastatura i web kamera  – svi elementi su odrađeni sa istim detaljima bele i narandžaste boje. CANYON računari imaju visoko performansni dual-core procesor, veliki kapacitet interne memorije i hard diska, kao i moćnu  nVidia grafiku za vantastičnu vizuelizaciju.

PC dolaze sa instaliranim Windows Vista Home Premium  operativnim sistemom najnovije generacije Microsoft OS. Sve u svemu,  CANYON Multimedia PC kombinuje odlične performanse i svež izgled, i sigurno će biti prijatno iznenađenje koje se može naći ispod novogodišnje jelke!

Leave a Reply