Hardware · PC računari

CANYON nudi prustupačan desktop PC za novu školsku godinu

Potreban vam je računar za početak nove školske godine? CANYON ima pristupačno i praktično rešenje za porodice i studente. Idealan za prvi računar, CANYON desktop PC kombinuje odlične performanse i svež izgled.

Sa početkom nove školske godine mnogi ljudi tragaju za novim računarom, ali čini se da ne znaju odakle da počnu. CANYON je ovaj problem olakšao svojom ponudom ‘sve u jednom pakovanju’ koncepta sa desktop kompjuterom spremnim za upotrebu. Za surf webom, za chat sa prijateljima i porodicom, za uživanje u digitalnom sadržaju ili za rad domaćih zadataka, CANYON kompjuteri će olakšati vaš izbor, a predstavljaju prava, kompletna rešenja.

U pakovanju standardno dolazi 19” wide LCD ekran i sve važne kompjuterske komponente kao što je miš, tastatura i web kamera – svi potpuno istog dizajna kao i računar, belo narandžasta kombinacija boja. CANYON kompjuteri poseduju visokoperformansni dual-core procesor, interna memorija i hard disk su izuzetno velikog kapaciteta, a računar je opremljen i moćnom nVidia grafičkom kartom za fantastičnu vizualizaciju. PC ima i instaliran Windows Vista Home Premium operativni sistem najnovije generacije. Generalno, CANYON nudi moderan i pristupačan računar sa specifikacijom koja zadovoljava najnovije standarde i zahteve.

Leave a Reply