Hardware · PC računari

CANYON obnovio mrežnu opremu iz Platinum serije

CANYON je nedavno obnovio izgled svoje mrežne opreme, koju sada, obnovljenu otmenijim pakovanjem i  novim proizvodnim kodovima, ponovo lansira na tržište

Cilj preobraženja je ponuda što atraktivnijeg i potpunijeg asortimana proizvoda iz Platinum serije.  Ovom linijom, CANYON po pristupačnoj ceni nudi proizvode vrhunskog kvaliteta i unapređene tehnologije.  Ova linija proizvoda nudi mogućnost bežičnog povezivanja sa računarom i/ili notebookom a sadrži: USB adapter, Bežični Access Point, Ethernet mrežnu PCI karticu i router.

CNP-WF518 je bežični USB adapter koji vam omogućuje bežično povezivanje sa uređajima koji imaju standardni USB priključak poput računara i prenosnog računara. Ujedno vam dopušta pristup Internetu te brže štampanje dokumenata.

Ovaj proizvod je jednostavan za instalaciju, kompaktnog je dizajna, te nudi odlične mogućnosti povezivanja i brzine. Sa kapacitetom od 54 Mbps i kompatibilnosti sa različitim operativnim sistemima, CNP-WF518 predstavlja  prihvatljivo rešenje za  pouzdano i jednostavno bežično (802.11 b/g) povezivanje.

CNP-WF514 je 4-portni 54 Mbps bežični router, idealan za male kancelarije i domove.  Ovaj proizvod vam omogućava povezivanje sa bežičnim (802.11 b/g) uređajima poput računara i štampača.  Ujedno dopušta pristup Internetu kao i bržu štampudokumenata. Kompaktan i tanak omoguććava lako postavljanje i ne zahteva mnogo prostora.

Platinum serija
Koncipirana na poslovnim i profesionalnim mišljenjima, Platinum serija predstavlja kombinaciju funkcionalnosti, vrhunskog kvaliteta i lepog dizajna. Ovi proizvodi zasnovani su na specifičnim zahtevima i potrebama kupaca. Posebno prilagođena za korisnike prenosnih računara, ova proizvodna linija  sastoji se od stalka za notebook, web kamera, mrežne opreme i torbi za prenosne računare.

Leave a Reply