Hardware · PC računari

CANYON Platinum serija upotpunjena Wi-Fi proizvodima

CANYON je nedavno unapredio izgled pojedinih proizvoda za bežičnu mrežu, reč je o novom pakovanju i kodovima proizvoda.

U fokusu ove ponude su proizvodi koji će biti dopadljiviji a nalaze se unutar Platinum serije koja je osmišljena imajući u vidu poslovnost i profesionalizam. Sa ovom linijom, CANYON nudi proizvode visokog kvaliteta sa naprednom tehnologijom – ali uz vrlo konkurentnu cenu. Unapređeni proizvodi pružaju mogućnost generisanja  Wi-Fi konekcije za desktop PC i/ili notebook: USB adapter, Wireless Access Point, i Ethernet network PCI inteface card i router.

CNP-WF518 je bežični USB adapter koji će obezbediti konekciju bežične mreže sa uređajem putem standardnog USB porta kao što je stoni računar ili laptop. On takođe omogućava i pristup internetu kao i bržu razmenu i štampu fajlova.

Ovaj proizvod je lako instalirati, poseduje kompaktan dizajn i nudi velike mogućnosti po pitanju konekcije i brzine. Sa kapacitetom od 54 Mbps pogodan je za različite operativne sisteme,  CNP-WF518 je pristupačno rešenje za pouzdanu i jednostavnu bežičnu  (802.11 b/g) mrežu.


CNP-WF514 je  Wireless Router  sa 4-porta 54 Mbps koji doprinosi poboljšanju mrežnih performansi konektivnošću i brzinom. Idealan je za manje kancelarije ili dom, ovaj proizvod će obezbediti konekciju bežičnih uređaja (802.11 b/g) kao što su kompjuteri i printeri na mrežu.

Takođe, obezbediće i pristup internetu kao i brzo deljenje i štampu fajlova. Ovaj uređaj je mali i kompaktan za što ugodnije pozicioniranje.

CNP-WF511 je Wireless Ethernet network PCI interface kartica koja se lako postavlja i pomaže da se unapredi prenos podataka i konektivnost. Sa kapacitetom od 54 Mbps i i pogodnošću za različite operativne sisteme, ovaj proizvod je pristupačno rešenje za pouzdane i jednostavne bežične mreže.

Odlične performanse su zagarantovane sa  CNP-WF511, jer poseduje CE i RoHS sertifikate; ovo garantuje usaglašenost sa najnovijim evropskim standardima kvaliteta i očuvanja životne sredine.

Uživajte u mobilnosti, ugodnosti i povećanim mogućnostima konekcije sa  Wireless Access Point uređaje poput CNP-WFAP. Upotrebom radio frekvencije za slanje i prijem podataka, ovaj proizvod obezbeđuje, za bežične (802.11 b/g) uređaje kao što su kompjuteri i printeri, pristup mreži u kancelariji ili domu.  CNP-WFAP može da posluži i za premošćivanje sa udaljenim mrežama (WDS) i dodaje bežične mogućnosti na već postojeću žičnu mrežu.

Ovaj proizvod karakteriše WPA bezbednost kao i MAC kontrolu pristupa, što osigurava bezbednost podataka i daje mogućnost izbora lica koja mogu pristupiti vašoj mreži. Sa brzinom prenosa podataka do 54 Mbps, CNP-WFAP zadovoljava potrebe i zahteve za brzim bežičnim mrežama.

Imajući u vidu poslovnost i profesionalizam, Platinum serija je spoj funkcionalnosti, kvaliteta i dopadljivog dizajna. Ovi proizvodi zadovoljavaju različite zahteve i potrebe za narpednim mogućnostima i tehnologijom. Posebno pogodna za notebook korisnike, ova linija se sastoji od notebook postolja, web kamera, mrežnih uređaja i notebook torbi. Uživajte u kvalitetu Platinum serije.

Leave a Reply