Gadgets · Hardware

Canyon setovi za vašu udobnost i zdravlje

Da li svakog dana provodite sate ispred kompjutera u pretraživanju interneta, igranju igrica ili grafičkom radu? Ukoliko je tako, izloženi ste riziku od profesionalnog RSI (Repetitive Strain Injury)oboljenja.

U skladu sa Evropskom aganecijom za bezbednost na radu, sve veći broj ljudi pati od RSI oboljenja. RSI najčešće uzrokuje loše držanje i/ili pokreti koji se ponavljanju tokom dužeg vremenskog perioda upotrebom alata kao što je kompjuterska oprema. Ovo oboljenje prati periodičan bol, osetljivost i napetost u vratu, ramenima, gornjem delu leđa, zglobovima/ili šakama, ovaj sindrom može dovesti do trajnih poremećaja. 

Ipak, organizacija osigurava da je moguće značajno smanjiti rizik preventivnim merama. Preporučuje se između ostalog, korišćenje ergonomične kompjuterske opreme za što priprodniju i ugodniju poziciju ruku, zgobova i šaka. Podloga za miša, kakvu ima CANYON u ponudi u okviru Mouse Packs, predstavlja pravo rešenje.

Nedavno uvedeni u CANYON portfolio, Mouse Packs predstavljaju pravu vrednost za novac dok istovremeno doprinose ugodnijem  kompjuterskom okruženju. Ovaj set uključuje jedan od najpopularnijih CANYON miševa kao i podlogu koja poseduje ergonomičan silikon za zlog kao podršku.

 Specijalni gel jastučići pomažu u redukavanju opterećenja šake i zgloba, a superiorna površina podloge omogućava pomeranje miša bez opretećenja. Podloge su raspoložive u crnoj boji kojima je pridodat odgovarajući miš u istom pakovanju. CANYON nudi tri seta Mouse Packs koji će zadovoljiti različite potrebe:


CNR-MSPACK1

Uključuje CNR-MSOPT7miša:

Žični miš
Optička tehnologija
Rezolucija 800 dpi
Napredan optički senzor za preciznost i brzu reakciju
Prijanjanje na podlogu
Scroll točak
Plavo svetlo za aktivnost


CNR-MSPACK2
Uključuje
CNR-MSOPT3 miša:

Žični miš
Optička tehnologija
Rezolucija 800 dpi
Napredan optički senzor za preciznost i brzu reakciju
Konturisan oblik
Tri tastera i scroll točak
Plavo svetlo za aktivnost


CNR-MSPACK3

Uključuje CNR-MSL5 miša:

Žični miš
Super optička/ G-laser tehnologija
Rezolucija 1000 dpi
Višestruki nivoi osetljivosti
7-tastera uključujući i  ‘one touch double click’i scroll točak
28 inča/sek brzina pokreta
Ergonomičan dizajn

Za profesionalnu i ličnu upotrebu, CANYON’s Mouse Packs su pristupačno i jednostavno rešenje koje sprečava pojavu bola, a time doprinosi ugodnijem i produktivnijem iskustvu.

Leave a Reply