Gadgets · Hardware

CANYON slušalice za svakoga

Bezobzira da li je zovete ‘Voice over IP’ (VoIP) ili ‘chatting’, Internet komunikacija je izuzetno popularna kod prijatelja ili porodica koji žele da ostanu na vezi i uštede novac u odnosu na tradicionalne linije i mobilne telefone. Za prijatno isusktvo možete računati na CANYON koji u programu ima pouzdana rešenja za ovaj vid komunikacije.

Za svakodnenve potrebe, jednostavne i prilagođene potrebama korisnika slušalice su važne, a najnovije CANYON slušalice, CNR-HS8, nude upravo to. Poseduju fleksibilan mikrofon koji nudi jasan kvalitet zvuka, čineći ove slušalice idealnim rešenjem za Internet komunikaciju kod kuće ili u kancelariji. Pored ovoga udobnost pri upotrebi je izuzetno važna, bićete zadovoljni mekanim ulošcima za uši i prilagodljivošću CNR-HS8. Ove slušalice su takođe male težine sa mogućnošću kontrole jačine zvuka na samoj slušalici.

Žične slušalice kao što je CNR-HS8 su vrlo praktične jer ne zahtevaju baterije ili vreme za punjenje u poređenju sa bežičnim slušalicama. Takođe, jeftinije su od Bluetooth uređaja. Jednostavnije se postavljaju sa jednostavnim 3.5mm standardnim priključkom. Nema potrebe za softverom ili posebnom instalacijom. CNR-HS8 je raspoloživ u crnoj boji sa srebrnim detaljima. Ovaj proizvod je kompatibilan sa Skype, MSN i drugim važnim programima za instant poruke, a pogodan je za desktop i notebook računare.

Za kvalitetan chatting sa porodicom i prijateljima širom sveta ili sa poslovnim partnerima koji se nalaze na stranim tržištima , CANYON slušalice CNR-HS8 su jednostavno i pouzdano rešenje.

Ove slušalice su raspoložive i u dva najnovija CANYON Chat seta, CNR-CP6 i CNR-CP7. Ovakvi setovi napravljeni su od strane CANYON-a kako bi vam olakšali život. Sve što vam je potrebno za kvalitetan chatting je u jednom pakovanju: slušalice sa mikrofonom i web kamera. Jednostavno, praktično i kompletno!

Leave a Reply