Hardware

Canyon X-Ray liniju proizvoda potpisuje Hugh Turvey

Početkom godine Canyon je najavio uvođenje X-Ray serije u prodajni program. Ipak, u Canyonu su odlučili da odlože lansiranje ove jedinstvene linije i ulože dodatno vreme kako bi pripremili dizajn koji će se dopasti kupcima. Sa zadovoljstvom su predstavili novi dizajn X-Ray linije.

Saradnja je ostvarena sa umetnikom iz Engleske Hugh Turvey, međunarodno priznatim umetnikom za X-Ray radove. On je prihvatio saradnju na ovom proektu gde će kreirati jedinstvenu kolekciju X-Ray slika eksluzivno za Canyon. On je dozvolio upotrebu svog imena u promovisanju nove linije.

Turney potpis pojaviće se na svim proizvodima što dodatno povećava eksluzivnst nove linije brenda Canyon, ali i umetničku dimenziju X-ray. Pored toga, umetnički rad koji je stvorio Turvey poseduje mnogo oštrih detalja i visoku rezoluciju, što će obezbediti neverovatan kvalitet štampe na Canyon proizvodima.

Nova X-ray linija biće dostupna za prodaju ove jeseni. Asortiman će uključivati sledeće proizvode:

· Žični optički miš 800dpi
· Bežični optički miš 800dpi
· 2.0 zvučnici
· DJ Style stereo slušalice
· Stereo slušalice
· Univerzalnu nalepnicu za notebook
· Ranac za 15.6” notebook
· Messenger bags za 13.3” and 15.6” notebook
· Sleeves za 10”, 13.3” i15.6” notebook

Hugh Turvey
Hugh Turvey je profesionalni dizajner ali otkrivanjem fotografije odlučio je da promeni orijentaciju i postane fotograf ikona. Tokom 1996-1997 počeo je da eksperimentiše sa fotografijom x-ray/senka fotografija nakon što je traženo da stvori sliku za omot jednog albuma. Uz podršku Science Photo Library nastavio je da proizvodi široku seriju X-ray fotografija u boji svakodnevnih objekata, koje su prvi put objavljene 4. aprila 1999. u okviru Observer časopisa, LIFE, UK. Iste godine Credit Suisse je prepoznao Hugh-ovu viziju i objavio 6 udarnih x-ray reklama.

Leave a Reply