Hardware

Četiri nova Canon imageRUNNER ADVANCE 4200 uređaja

Kompanija Canon, svetski lider na polju grafičkih rešenja, predstavila je kompletnu liniju druge generacije crno-belih imageRUNNER ADVANCE multifunkcionalnih uređaja, lansiranjem serije imageRUNNER ADVANCE 4200. Četiri nova A3 uređaja kombinuju brz i pouzdan izlaz sa jedinstvenim mogućnostima modela druge generacije imageRUNNER ADVANCE, kako bi pomogli organizacijama u rešavanju ključnih izazova u upravljanju dokumentima, uključujući efikasnost radnog toka, kontrolu troškova i sigurnost podataka.

Ključne karakteristike koje su bile opcione u prvoj generaciji imageRUNNER ADVANCE 4000 sada su dostupne kao standardne, nudeći odličnu vrednost za novac. Među njima su univerzalni menadžer za prijavljivanje, funkcija mobilnog štampanja i skeniranja, sistem za kontrolu pristupa, pretraživanje skeniranih dokumenata i sigurno brisanje hard diska. Kompletna imageRUNNER ADVANCE linija sada ima konzistentne i efikasne sposobnosti upravljanja i nudi bolju integraciju sa uniFLOW, vodećom platformom kompanije Canon za upravljanje štampanjem i skeniranjem. Na taj način ova linija omogućava potpuno upravljanje i kontrolu izlaznih dokumenata i skeniranja.

canon

Novi imageRUNNER ADVANCE uređaj omogućava rad na daljinu tako što korisniku nudi niz jednostavnih rešenja za mobilno štampanje bez servera. Bilo da je organizacijama potrebna opcija da štampaju sa iOS i Android mobilnih uređaja ili kroz Cloud Print uslugu, uređaji omogućavaju lako mobilno štampanje. Uz to pružajući opciju direktnog skeniranja na niz popularnih cloud servisa. Takođe, uniFLOW obezbeđuje organizacijama sigurnu platformu za štampanje sa bilo kog uređaja, dok direktna integracija sa Therefore Online omogućava organizacijama da učine svoje tokove dokumenata dostupne sa daljine  ili direktno sa uređaja kako bi se mobilna efikasnot povećala.

“Rad na daljinu je u porastu u Evropi. Taj trend potvrđuje i naš izveštaj “Uvid u kancelariju”. Međutim, ovaj mobilni pristup još uvek nije standardna praksa u većini kompanija,” izjavio je Frensis Tornhil, marketing menadžer u Canon Europe. “Naša sposobnost da pomognemo našim kupcima da drže troškove pod kontrolom kao i da obezbede sigurnost poslovnih podataka i informacija u pokretu je izuzetno popularna. Tražnja za radom uz pomoć mobilnog telefona ubrzano raste, pa je važno da nastavimo da obezbeđujemo rešenja koja će omogućiti organizacijama da se adaptiraju na agilniji način rada.”

Poboljšana sigurnost i kontrola troškova

Serija imageRUNNER ADVANCE 4200 ima niz različitih sigurnosnih mogućnosti kako bi bile zadovoljene potrebe zaštite podataka bilo koje organizacije. Univerzalni Canon menadžer za prijavljivanje omogućava manjim organizacijama izveštavanje na nivou preduzeća, kontrolu pristupa koja se odnosi na korisnika ili na to koja se opcija na uređaju koristi, kao i potpuna vidljivost načina korišćenja i troškova. Opcija za sofisticirano sprečavanje gubitka podataka (Data Loss Prevention – DLP) obezbeđuje većim organizacijama i IT menadžerima kompletnu centralizovanu kontrolu  izlaznih dokumenata i skeniranja na svim uređajima.

Efikasno upravljanje uređajima

Dizajnirani kao podrška kancelarijama sa velikim obimom posla, novi uređaji obezbeđuju brz i pouzdan izlaz kao i veliki kapacitet za papir. Takođe, za njih postoji mogućnost centralizovanog upravljanja, nadzora i rekonfiguracije, što obezbeđuje konzistentnost u upravljanju u celoj  imageRUNNER ADVANCE seriji.

Serija imageRUNNER ADVANCE 4200, koja zamenjuje seriju imageRUNNER ADVANCE 4000, biće dostupna od 1. novembra 2013. godine.

Ključne karakteristike serije imageRUNNER ADVANCE 4200:

  • Efikasan i pouzdan crno beli izlaz do 25/35/45/51 stranica po minutu
  • Prilagodljivi SVGA panel od 21.3 cm u boji osetljiv na dodir
  • Kapacitet do 4,980 listova papira
  • Brzo snimanje i jednostavne mogućnosti integracije
  • Automatske završne i bezbednosne opcije
  • Vodeća energetska efikasnost

Leave a Reply