Hardware

Chieftec Navitas GPM-1000C napajanje za gejmere

Kompanija Chieftec nedavno je predstavila novu generaciju Navitas napajanja koja su prvenstveno dizajnirana za gejmere i enetuzijaste, ali i korisnike koji traže vrhunska napajanja u cilju kreiranja moćnih i pouzdanih desktop računara.

Aktuelnu ponudu Navitas napajanja čine modeli izlaznih snaga od 650W do 1250W, a model oznake GPM-1000C (1000W) trenutno predstavlja najbolju kupovinu zbog odličnog odnosa cena-performanse.

Chieftec-Navitas-GPM-1000C_2

Kao i sva ostala Navitas napajanja tako i model GPM-1000C odlikuje besprekorna izrada i upotreba vrhunskih elektronskih komponenti zahvaljujući kojima ovo napajanje može da izdrži i rad u najzahtevnijim okruženjima. Isto je modularnog tipa što znači da korisnik može da inicira samo kablove koji su mu zaista potrebni čime se sprečava pojava šume kablova u kućištu i dobija na boljoj crirkulaciji vazduha oko vitalnih komponenti.

Ovo napajanje je inače specifično i po tome što poseduje skup najboljih prenaponskih zaštita koje sprečavaju pojavu bilo kakvih oštećenja vitalnih komponenti čak i u situacijama ekstremnih oscilacija napona. GPM-1000C pored svega spada i u energetski najefikasnija napajanja (80PLUS Gold certifikat nosi), kao i u jedna od najtiših u svoj klasi zbog kojih je pogodan za kreiranje takozvanih moćnih Silent PC računara. U ovom momentu spada i među pet najboljih napajanja na svetu za dizajniranje snažnih AMD CorssFireX i NVIDIA SLI desktop računara. Cena mu je za ono što nudi i u poređenju sa drugim rešenjima iz ove klase veoma povoljna.

Cena: 24.419 dinara

Leave a Reply