Hardware · PC računari

Compro VideoMate E500F TV/FM tjuner

VideoMate E serija TV tjunera sa FM radio prijemom je namenjena za PCI Express magistralu, pa se može pohvaliti i poboljšanom funkcijom hladnog starta – buđenjem iz stanja S5 zarad zakazanog snimanja programa.

Drugim rečima, ovaj model je idealan ako želite da sačuvate vaše slobodno vreme tako što ćete programirati snimanje TV programa koji vas zanima, a onda emisije ili epizode vaše omiljene serije gledati kada to vama odgovara, uživajući u prednosti premotavanja reklamnih segmenata kojima su krcati javni TV programi. Tek sa ovim naprednim modelom ćete moći da u potpunosti iskusite doživljaj vašeg ličnog video rikordera (PVR).

VideoMate E500 je po mogućnostima istovetan sa skupljim X500 modelom, a pored niže cene donosi i MCE kompatibilni daljinski upravljač koji se sreće kod modela M3F istovetne cene. Za korisnike koji žele savremenu PC mašinu standardizovanu na PCI Express komponentama, izbor je jasan.

VideoMate E500F je realizovan na niskoprofilnoj štampanoj pločici. Conexant CX2385 se može pohvaliti poboljšanom kompatibilnošću sa video ulazima jer podržava ne samo S-Video i kompozitni video ulaz, već i analogni komponentni video ulaz (u YCbCr modelu boja) kakav se sreće kod različitih video uređaja (YPbPr).

VideoMate E500F je kompatibilan sa svim analognim TV standardima za sliku (PAL/SECAM, NTSC) i zvuk (NICAM/A2, MTS, Stereo/Mono). Njegov softver podržava opcije slika u slici, video desktop, surfovanje kanalima, timeshifting, programiranje snimanja…

Video Mate E500F u startu podržava Vistu, kako njene 32-bitne, tako i 64-bitne verzije.
Osim redovnog softvera dobijaju se aplikacije ComproDVD 2 i Ulead DVD MovieFactory 5 SE, a verzija softvera za PVR funkcije je unapređena – ComproDTV 4.

Ova sjajna kartica može se nabaviti u Direct LInku po ceni od 40 evra.

Leave a Reply