Hardware

ComTrade oformio HELP Team

“ComTrade HELP Team” je usluga zamišljena kao pomoć svima kojima tehnika i računari nisu svakodnevna preokupacija.

Najnovija usluga u okviru ComTrade SHOP-a nosi naziv “ComTrade HELP Team”. Zamišljena kao pomoć svima kojima tehnika i računari nisu svakodnevna preokupacija, ova usluga pokriva širok dijapazon zahteva korisnika – od početne instalacije i podešavanja kako kompjutera, tako i kućnih bioskopa, velikih ekrana, audio sistema i druge opreme, preko instalacije operativnog sistema, anti-virus programa i umrežavanja.

Ova usluga pokriva širok dijapazon zahteva korisnika – od početne instalacije i podešavanja kako kompjutera, tako i kućnih bioskopa, velikih ekrana, audio sistema i druge opreme, preko instalacije operativnog sistema, anti-virus programa i umrežavanja.

ComTrade HELP Team” će vam pomoći i da povežete svoj ADSL modem, očistite računar od virusa i drugih problema ali i back-up-ujete svoje podatke. I tu je samo početak…

Sve detalje oko “Help Team-a”, čitave liste usluga koje ovaj servis pruža kao i aktulenog cenovnika potražite na brojevima telefona 065 / 201 56 76 i 0800 300 900, ili u najbližem ComTrade SHOP-u.

Leave a Reply