Hardware

ComTrade predstavio novi brend – Crypton

Kompanija ComTrade, predstavila je, posle višemesečnih priprema, novi brend Crypton. Reč je o televizorima široke dijagonale kao i prenosnim muzičkim uređajima koji će kupcima biti dostupni kako u ComTreidovim prodajnim objektima tako i u prodajnim lancima poput Tempa, Merkatora, MB Rodić…

Crypton televiziori posebno su prilagođeni tržištu naše zemlje, svaki od modela projektovan je tako da do maksimuma koristi postojeće tehnologije koje su zastupljene u Srbiji, dok je sa druge strane ekonomičnost i niska cena očuvana. Crypton televizori poseduju punu HD rezoluciju odnosno rezoluciju visoke definicije, a detalj koji posebno treba istaći jeste Picture in Picture tehnologija koja koristi dupli tjuner, što je prava retkost na tržištu.

U prvim mesecima od pojavljivanja na tržištu Crypton će ponuditi modele sa ekranom dijagonale 26“, 32“ i 37“, koji će svi biti u potpunosti HD ready, posedovaće i VGA ulaz za konektovanje sa računarom, a tu je i HDMI port, jedan od trenutno najsavremenijih vidova konektovanja DVD plejera, računara ili igračkih konzola sa plazma odnosno LCD televizorom. Moderno pakovanje sa štampom u punom koloru, kao i uputstva za korišćenje koja su detaljna i profesionalno prevedena na čak pet govornih jezika, svakako dodatno potvrđuje ozbiljnost Brenda. Cene proizvoda su u zavisnosti od modela između 37.999 i 48.999 dinara, uz garanciju od 2 godine. Svaki kupac uz kupovinu LCD TV dobija na poklon zidni nosač vredan 50 eura.

MP3 plejere pod imenom Crypton karakteriše pouzdan kvalitet po veoma povoljnoj ceni, u zavisnosti od modela u iznosu 1.899 do 4.499 dinara. Analiza tržišta takođe je pomogla da se izvrši jasna podela uređaja u nekoliko kategorija, i to Street, Urban, Metro, Nightlife i Highway. Kao što vidite proizvodi pod brendom Crypton nude zaista interesantne serije prenosnih uređaja koji su brižljivo odabrani za različite grupe i kategorije ljudi koje spaja jedna zajednička crta – ljubav prema muzici!

Svesni brzine kojom se razvijaju savremene tehnologije ne priznajemo pojam opuštanja, tako da naš stručni tim već sada vredno radi na daljem usavršavanju postojećih proizvoda i borbi da svaki dinar vašeg ulaganja pretvorimo u vrhunsku vrednost, a da svako vaše ulaganje bude rešenje što većeg broja problema.

Više informacija o CRYPTON-u možete dobiti ukoliko posetite www.mycrypton.com

Leave a Reply