Hardware · Mobile

ComTrade Shop i Sony Ericsson brand store u shopping mallu Delta City

ComTrade Shop kao najveći domaći lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za IT proizvode otvorio je do sada najveći ComTrade Shop u Delta Cityju. Prostire se na 135 m2 i predstavlja “mali hram” za ljubitelje informacionih tehnologija. Ova prodavnica izdvaja se izuzetnom ponudom najprestižnijih artikala svetski priznatih i poznatih proizvodjača IT opreme.

U ponudi su računari i monitori, LCD televizori, štampači, mobilni telefoni, foto i video kamere, multimedijalni plejeri, video igrice, sva prateća oprema i mnogi drugi uređaji! Pripremili smo mnogobrojne promocije, popuste i specijalne poklone, a posebni uslovi plaćanja čine kupovinu dostupnom. Ljubazno osoblje pruža kupcima sve potrebne informacije po pitanju naše ponude svetski poznatih, ali domaćih IT brendova.

Pored ComTrade Shopa otvoren je i prvi Sony Ericsson brand store. Jedinstven objekat ovog tipa omogućava kupcima da saznaju više o brendu Sony Ericsson i upoznaju se sa njegovom izuzetnom ponudom proizvoda. Pored izbora svih klasa Sony Ericsson mobilnih telefona tu je i prateći asortiman za vaš stari i novi telefon. Uz VIP tretman koji dobijate u prodavnici Sony Ericsson, zauvek ćete ostati verni ovom brendu.

One thought on “ComTrade Shop i Sony Ericsson brand store u shopping mallu Delta City

  1. Bubica

    Dobro je da svetski brendovi kucaju na prava vrata i da su otvorili svoje ranje u Delta city-ju! Inace, Sony Ericsson je najbolji telefon na svetu, a sada necu morati da lutam kada mi je potreban odredjen model..

Leave a Reply