Hardware

D-Link DAP-3310 spoljna bežična pristupna tačka

D-Link je predstavio Wireless N PoE spoljašnju pristupnu tačku (AP) s PoE Pass-Through (DAP-3310) sistemom kao idealno rešenje za povećanje područja pokrivenosti i snage signala bilo koje bežične mreže, koje u isto vreme pruža svu fleksibilnost usluge Power-over-Ethernet (PoE).

Rangiran kao IPX6 uređaj, Wireless N PoE spoljna pristupna tačka s PoE Pass-Through sistemom može podneti i najjače pljuskove. Istovremeno, izbor raznih načina rada, alati za upravljanje mrežom i sigurnosne postavke pružaju mrežnim administratorima mnogobrojne mogućnosti za postavljanje uređaja.

dlink

Brzinu bežičnog pristupa do 300Mbps Wireless N PoE spoljni AP s PoE Pass-Through postiže zahvaljujući ugrađenoj 10 dBi sector high-gain anteni, koja omogućava pristup i inače teško dostupnim lokacijama. Posebnom je čini i mogućnost spajanja zasebnih mreža koje inače nije moguće fizički povezati, kao i to što može raditi kao deo različitih konfiguracija.

Može se koristiti kao standardna pristupna tačka (access point – AP), wireless distribution system (WDS), kao WDS s AP-om, repetitor, bežični klijent, WISP klijentski svič i kao WISP repetitor.

Leave a Reply