Hardware

D-Link DIR-518L – prenosivo “Cloud” rešenje

Da bi izašao u susret potrebama modernog korisnika s mobilnim životnim stilom i sa sve manje slobodnog vremena, D-Link je pokrenuo Wireless AC Mobile Cloud Companion (DIR-518L). Prenosivo “Cloud” rešenje donosi veliku Wi-Fi brzinu i niz funkcija za korisnike da se povežu, podele i dopune svoje uređaje kada su daleko od svoje kancelarije ili kuće.

Idealan za upotrebu na javnim mestima, u bibliotekama, kafićima, predvorjima hotela, mali bežični AC Mobile Cloud Companion može biti priključen na električnu utičnicu da bi stvorio siguran Wi-Fi hotspot. Lako može deliti plaćenu javnu bežičnu mrežu ili 3G bežičnu mobilnu mrežu, žičnu vezu na internet, kao i da proširi bežične mreže do uređaja gde signal inače ne dostiže.

Podrška najnovijeg brzog bežičnog standarda, bežična AC-omogućena jedinica donosi kombinovane brzine do 600 Mbps za super brzu bežičnu vezu. Dvostruki opseg (Dual-band) Wi-Fi znači da nema prekida performansi kada više uređaja koristi mrežu ili tokom aktivnosti teškog propusnog opsega kao što su preuzimanje velikih fajlova ili streaming HD medija.

Leave a Reply