Hardware

D-Link prva full HD kamera velike brzine za video nadzor

Radi se profesionalnoj IP kameri za spoljni nadzor koja snima u HD kvalitetu osiguravajući 24-satni nadzor poslovnih objekata.

D-Link je lansirao svoju prvu full HD kameru velike brzine za spoljni nadzor kao deo svoje nove linije proizvoda za profesionalni IP nadzor koja pruža brza i fleksibilna rešenja za poslovnu sigurnost.

Ova 20x Full HD WDR Speed Dome Network Camera (DCS-6915) je idealna za nadzor velikih spoljnih površina, kao što su parkirališta, stanice, školska igrališta i kampusi.

dlink

Za razliku od mnogih starijih kamera koje imaju rezoluciju D1 (720 × 576), D-Linkova nova spoljna kamera s kupolom je opremljena 3-megapikselnim Sony Exmor CMOS senzorom za beleženje Full HD 1080p slikovnih zapisa više rezolucije s neverovatno detaljnim nivoom prikaza.

Zahvaljujući odvojivom infracrvenom IR-cut filteru ova kamera snima detaljne prikaze čak i u uslovima slabog osvetljenja, dok istovremeno ugrađeni Wide Dynamic Range (WDR) filter popravlja snimku u uslovima ekstremnih osvetljenja, kao što su jarko podnevno svetlo. Ove funkcije, zajedno s automatskim podešavanjem blende i integrisanim objektivom za kompenzaciju pozadinske rasvete (BLC), čine ovu kameru idealnom za spoljnu primenu, jer je sposobna snimati čiste snimke u uslovima u kojima bi mnoge druge kamere zakazale.

Leave a Reply