Hardware

D-Link prvi svetski prenosni bežični AC ruter s mrežnim punjačem

D-Link je predstavio prvi svetski prenosni bežični ruter i mrežni punjač koji donosi napredne mrežne performanse i praktičnost za mobilne korisnike.

Bežični AC750 prenosni ruter i punjač (DIR-510L) nudi onima koji često putuju i mobilnim korisnicima brzine i napredne performanse, lako pretvarajući bilo koju vezu u brzi bežični AC Wi-Fi Hotspot za deljenje fajlova, razmenu medijskih sadržaja i pregledanje interneta.

Za dodatnu mobilnu pogodnost, ugrađena, punjiva baterija velikog kapaciteta omogućuje korisnicima istovremeno punjenje mobilnih uređaja dok su u pokretu.

dlink ruter

Prenosni ruter ima ugrađenu najnoviju AC750 bežičnu tehnologiju za raspon visokih performansi i prenos podataka na i sa kompatibilnih Wi-Fi uređaja.

Koristeći dual-band tehnologiju za zaobilaženje radijskih zagušenja i smetnji, ruter može odaslati ukupno 750 Mbps koristeći kombinovanu propusnost svojih 2,4 GHz i 5 GHz frekvencija.

Osim toga, svaki raspon frekvencija može funkcionisati kao zasebna Wi-Fi mreža, pružajući mogućnost prilagođavanja mreže u skladu s potrebama povezivanja. Korisnici takođe mogu konfigurisati zonu za goste kako bi posetiocima pružili pristup internetu bez davanja pristupa ostatku mreže.

Leave a Reply