dell-inspiron-z15
Hardware

Dell Branded Services i u Srbiji

PRVI PUT U SRBIJI PREDSTAVLJENE DELL BRANDED SERVICES, DELLOVIM KORISNICIMA OD SADA JE DOSTUPNA TEHNIČKA PODRŠKA PO NAJVIŠIM SVETSKIM STANDARDIMA

Dellov inovativni pristup korisničkoj podršci pod nazivom Dell Branded Services (DBS).

Po prvi put u Srbiji se korisnicima Dell proizvoda nudi direktan pristup stručnoj tehničkoj podršci 24 sata na dan, 7 dana nedeljno, 365 dana u godini.

dell-inspiron-z15

Ono što izdvaja projekat Dell Branded Services (DBS) od dosadašnjeg pružanja korisničke podrške su posebno prilagođene usluge koje korisćenjem Dellovih inovativnih metoda udovoljavaju svim zahtevima korisnika koji se mogu pojaviti pri odabiru ili samom korišćenju proizvoda. Na taj način DBS osiguravaju maksimalni mogući nivo tehničke i stručne podrške uz pravovremenu popravku ili zamenu neispravnog hardvera i softvera.

 

Implementacija projekta DBS, uz to što omogućava korisnicima DELL proizvoda direktan pristup tehničkim centrima za podršku u celom svetu, omogućava rešavanje problema kroz direktan kontakt sa stručnim telefonskim operaterima, na osnovu kojeg se već idući radni dan šalju potrebni rezervni delovi i kvalifikovani tehničari kako bi određena smetnja u što kraćem roku bila uklonjena.

 

Taj koncept među brojnim uslugama sledi i osnovna Next Business Day podrška koja garantuje bezbrižno rukovanje sa Dellovim inovativnim proizvodima. Svi tehnološki problemi Next Business Day podrškom rešavaju se na licu mesta već sledeći dan nakon prijave problema.

 

Osim raznolike i kompletne ponude usluga u sklopu DBS projekta treba izdvojiti i veliki broj ponuđenih dodataka u obliku softvera ili zaštita, uz savetovanje i podršku koju pružaju visoko edukovani stručnjaci.

 

Tomislav Juraga, Country Manager Adriatic and Bulgaria naglasio je: “Dolaskom Dell Branded Services u Srbiju, Dell pojačava svoju prisutnost na tržištu kroz pružanje najkvalitetnije korisničke podrške u regiji. Ovim projektom, Dellova tehnička podrška, koja zadovoljava najviše svetske standarde, biće široko dostupna svim našim partnerima i korisnicima omogućavajući im da u ponudi rešenja i usluga imaju dostupne visoko sofisticirane Dell tehnologije i resurse”.

 

Visoku efikasnost Dell Branded Services potvrđuju i visoke ocene korisnika u zemljama u kojima je DBS prisutan već duži niz godina. Osim toga, kroz otvaranje novih centara za korisničku podršku u regiji, kontinuirano se ostvaruje znatan pomak u kvalitetu usluge. Tako će se i na našem tržištu Dell Branded Services bez sumnje pozicionirati kao jedan od vodećih koncepata pristupu rešavanja najvećih tehničkih izazova.

Leave a Reply