dell
Hardware

Dell Branded Services podrška i u Srbiji

Kompanija Dell je za svoje korisnike u Srbiji spremila prijatno iznenađenje! Reč je o Dell Branded Services (DBS) usluzi koja je na našem tržištu dostupna od marta 2013. godine. Dell Branded Services omogućava direktan inovativni pristup profesionalnoj tehničkoj podršci korisnika 24 sata, sedam dana u nedelji tokom cele godine. Dell Branded Services pružaju kupcima nova iskustva podižući standarde na viši nivo. Kako bi bile korak ispred konkurencije, kompanije moraju svakodnevno da tragaju za novim načinima kojima privlače nove i zadržavaju stare korisnike. Na osnovu brojnih istraživanja i studija koje su sprovedene širom sveta pokazano je da kvalitet usluga predstavlja jedan od tri najvažnija kriterijuma za većinu korisnika kada se opredeljuju za brend i uređaj koji će kupiti. Korišćenjem Dell Branded Services korisnici stupaju u direktan kontakt sa ekspertima i imaju pristup visoko kompetentnom tehničkom centru za podršku.

dell-inspiron-z15

Dell Branded Services obuhvata niz usluga koje su kreirane kao podrška za različite segmente poslovanja, pomažući korisnicima u različitim industrijama. Visoko obučeni stručnjaci nude brojne opcije zaštita, brzo davanje dijagnoze sa visokim procentom tačnosti, popravku uređaja, zamenu delova kao i savetodavne usluge.

„Mi smo dugogodišnji Dell korisnici, sa kompanijskim opredeljenjem za opremu koju proizvodi ova kompanija,prvenstveno jer je besprekorno funkcionisanje računara od velike važnosti za naš biznis. Zadovoljni smo Dell opremom i uslugom koju nam, kao kupcu, pruža Dell partner Informatika ad. Dostupnost Dell Branded Services na našem tržištu će dodatno olakšati, ali i svakako osigurati besprekorno funkcionisanje svih segmenata našeg poslovanja. Imali smo priliku da koristimo Dell Branded Services i veoma smo zadovoljni komunikacijom sa Dell predstavnikom, tačnošću dijagnoze koja je postavljena, brzinom odziva informatike i njenog servisa, preuzimanjem, popravkom i vraćanjem računara na redovno korišćenje,“ izjavio je Miloš Trpković, IT menadžer kompanije Wurth.

Dell Branded Services će vam omogućiti da isporučite i najsloženije rešenje sa poverenjem. Više nećete biti suočeni sa potrebnim zahtevima tehničke ekspertize ili primorani da sami rešite sve kritične situacije koje se pojave. Tehnička podrška uz Dell dobija novu dimenziju!

One thought on “Dell Branded Services podrška i u Srbiji

  1. Ivo

    Postovani imam ogroman problem sa garancijom,kako stupiti u kontakt putem e-maila ili telefona da bih Vas vise uputio u slucaj-problem koji imam?

Leave a Reply