Hardware

Dell i Dropbox udružili snage

Kompanija Dell i Dropbox online servis isporučuju korisnicima najnaprednija rešenja za poslovne korisnike preko globalne prodajne mreže.

Kompanija Dell je najavila strateško partnerstvo sa Dropbox servisom za deljenje i sinhronizaciju dokumenata, video materijala i fotografija. Ovim partnerstvom kompanija Dell teži da pomogne poslovnim korisnicima da odgovore na potrebe današnjeg načina poslovanja i ispune očekivanja svojih zaposlenih za lakšim pristupom podacima sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. U cilju veće produktivnosti zaposlenih, redovne i efikasne IT kontrole i transparentnosti podataka, Dell će nuditi uslugu Dropbox servisa za poslovne korisnike preko svoje globalne prodajne mreže. Na taj naćin kupci Dell računara će imati priliku da svojim zaposlenima pruže sigurnu razmenu poslovnih podataka i rešenja.

dropbox

Dell i Dropbox omogućavaju korisnicima da razviju i unaprede svoje poslovanje, pomažući im da odgovore na promenjena očekivanja svojih zaposlenih uspostavljajući viši nivo sigurnosti, kao i lakše upravljanje. Kompanija Dell sada nudi Dropbox za poslovne korisnike sa Dell Data Protection Cloud sistemom, koji omogućava zaposlenima da koriste svoju omiljenu cloud storage aplikaciju na poslu i omogući IT odeljenju širi opseg kontrole. Ovo predstavlja jedno od najznačajnih unapređenja ovog popularnog servisa, čemu svedoči 200 miliona korisnika i milijardu podataka koji se otpremi na Dropbox svakih 24 sata.

„Dropbox predstavlja jednu od najinovativnijih start-up kompanija, koja se razvija velikom brzinom i nudi najpopularnija rešenja navedenog tipa. Dropbox i Dell će na ovaj način pomoći organizacijama i kompanijama svih veličina da prihvate korišćenje novih dostignuća IT tehnologija uz efikasnu zaštitu kompanijskih podataka,“ rekao je Bret Hensen, izvršni direktor odeljenja za razvoj Dell softverkih rešenja za krajnje korisnike.

„Dropbox je uvek težio da pruži ljudima jednostavno, elegantno rešenje za pristup najbitnijim digitalnim sadržajima. Danas Dropbox koristi preko 4 miliona poslovnih korisnika, jer je lak za upotrebu i nudi sigurnu, centralizovanu lokaciju za skladištenje kompanijskih podataka. Dell nudi inovacije, back-end ekspertizu i prilagodljiva rešenja koja pomažu i krajnjim korisnicima. Mi delimo osnovne vrednosti poput jednostavnosti, sigurnosti i praktičnosti, koje čine Dell lakim izborom za strateškog partnera“, rekao je Marc Leibowitz, potpredsednik kompanije Dropbox zadužen za partnerstva.

Dropbox servis i Dell blisko sarađuju kako bi bolje oblikovali i definisali budućnost upravljanja podacima zasnovanim na cloud tehnologiji za kompanije svih veličina. U mesecima koji dolaze, Dell i Dropbox će najaviti zanimljive novosti preko Dell platforme za privatne i poslovne korisnike. Dropbox za poslovne korisnike će biti dostupan u Evropi, Bliskom istoku i Africi krajem 2014. godine.

Leave a Reply