Hardware · Notebook-Netbook

Dell Inspiron 1525 C2D

Mainstream model iz familije Dell laptopova pod imenom “Inspiron”, donosi u modelu 1525 Intel Core 2 Duo tehnologiju po umerenoj ceni i sve neophodne tehnologije iz domena mobilnog računarstva.

Osnovu čini Intelov renomirani Core2 Duo procesor, 1 GB memorije (radi u Dual Channel režimu) i naravno Intel GMA X3100 grafički adapter.Osim integrisane grafike, laptop poseduje i integrisan Bluetooth bežični interfejs, a omogućava proširenje komunikacionih mogućnosti preko USB i Express Card portova.

Poseduje disk od 120 GB i DVD snimač, a dobija sa daljinskim upravljačem u obliku kartice (Dell Travel Remote Control). Njega možete koristiti za kontrolu multimedijalnih aplikacija, dok gledate sadržaje sa veoma dobrog, sjajnog i širokougaonog ekrana, ali je još bolje to što laptop možete da povežete preko HDMI video interfejsa na LCD/Plasma TV uređaj i projektor koji podržava ovaj najnoviji video standard visoke definicije.

Završna obrada poklopca ovog modela je prijatna na dodir, matirana, sa karakterističnim osećajem satena pod rukom. Uz ovaj model preporučuje se nabavka Windows operativnog sistema po želji. Računar se može nabaviti kod Direct Linka po ceni od 584€+PDV.

Leave a Reply