Hardware · Notebook-Netbook

Dell u saradnji sa PIN Computers-om nagrađuje kreativnost

Kompanija DELL u saradnji sa najvećim distributerom u Srbiji PIN Computersom, organizuje nagradni konkurs pod nazivom „DELL nagradjuje kreativnost – budi drugačiji“, koji se nalazi na Facebook stranici. Nagradni konkurs otvoren je od 5.12.2011 i traje do 10.01.2011, a zadatatak je dizajnirati najoriginalniji poklopac za 15,6 inčni Dell laptop. Najkreativnije očekuju vredni pokloni – četiri Dell laptopa.

Tri laptopa dodeliće žiri kojeg sačinjavaju: poznati srpski modni dizajner, po obrazovanju slikar, u svojstvu predsednika žirija – Dragana Ognjenović, zatim produkt menadžer, jednog od najuspešnijih Dell distributera u Srbiji „PIN Computrs-a“, Tatjana Vičević i generalni manadžer Dell-a za Adriatik regiju Željko Ivaneža, koji je povodom nagradnog konkursa rekao: „Dell se uvek trudio da bude drugačiji od ostalih, da podstiče kreativnost i individualnost. Raduje me što ćemo ovim nagradnim konkursom napraviti mali korak ka tom našem cilju“.

Da Dell insistira na tome da se razlikuje od drugih, najbolje se vidi na primeru kolekcije izmenjivih poklopaca „Switch by design studio“ za model Inspirion, jer kreacije pomenutih poklopaca potpisuju najpoznatiji svetski dizajneri. Kolekcija poklopaca „Switch by design studio“, dostupna je od nedavno i na tržištu Srbije.

Predsednik žirija Dellovog nagradnog konkursa Dragana Ognjenović, u modnoj industriji prisutna je od 1992 godine. Draganine svedene kolekcije, koje predstavlja, izmedju ostalog, na New York Fashion weekuy i Miami Fashion weeku, izazvale su velikiu medijsku pažnju u Srbiji i i inostranstvu. Book Moda, Elle, La Republica, Der Standard, Wallpaper, New York Times, Herald Tribune, Nylon, Fashion TV, TV Rai Uno, TV5, Meksička nacionalnaTV, CNN , samo su neki od novina, magazina i televizija, koji su doneli prikaze njenih kolekcija.

Pravila nagradnog konkursa podrazumevaju da će tri najbolja rada odrediti žiri, a da će preostalog, četvrtog, dobitnika laptop računara izglasati „Facebook comunity“ po principu najviše dobijenih glasova. Svoje radove / fotografije učesnici nagradne igre moći će da postave putem Facebook aplikacije koja se nalazi na adresi: apps.facebook.com/dellkreativnikonkurs.

Leave a Reply