Hardware

Dell nastavlja sa nagrađivanjem svojih kupaca

Kupovinom Dell Inspiron ili bilo kojeg drugog računara ove kompanije, očekuju vas fantastični pokloni! U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, Dell je odlučio da i ove godine obraduje svoje najvernije korisnike.

Ko god se odluči da kupi DELL Inspiron ili bilo koji drugi Dell računar u periodu od 20. do 29. decembra u Gigatron prodavnicama u tržnim centrima „Stadion“ u Beogradu, „Big“ u Novom Sadu i „Fokus“ u Nišu, kao i u ComTrade radnji u beogradskom Ušće šoping centru, uz računar, dobiće i poseban poklon. Sve što je potrebno jeste da, kao dokaz o kupovini, pokažete račun od kupljenog računara u božićnom kutku unutar ovih prodavnica i sačekate da vam uruče poklon.

Novogodisnja Dell iznenadjenja

Mislili ste da je to kraj iznenađenjima? U maniru pravog Deda Mraza, Dell vas ovog puta dvostruko nagrađuje, pa pored poklona koji će vas čekati nakon kupovine računara, svi kupci imaće mogućnost da učestvuju u malom kvizu izvlačenjem dodatnog pitanja u vezi sa Dell proizvodima. Ukoliko tačno odgovore na pitanje i dokažu da su pravi poznavaoci ove kompanije, moći će da izvlače ekskluzivne poklone iz Dell vreća.

A ono što se krije u Dell vrećama, zagrejaće mnoga srca: let balonom za dve osobe, privatni vatromet za vas i vašu voljenu osobu, vožnje kočijom za celu porodicu, božićne pesme specijalno za vašu voljenu osobu, škole snoubordinga za dve osobe, vaučeri za pice i koka-kole koje možete podeliti sa društvom, vaučeri za kuglanje za četiri osobe, karting vaučeri za tri osobe, karte za zoo vrt za celu porodicu, božićna ćebad. Svi ovi pokloni su pažljivo izabrani tako da vam pruže nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti dugo.

Ako ste oduvek želeli da probudite avanturistički duh, priredite voljenima specijalno iznenađenje ili ulepšate momente koje provodite sa prijateljima, onda je ovo je prava prilika za vas. Pokažite vernost kompaniji Dell i budite nagrađeni za to na pravi način.

Leave a Reply