Hardware

Dell predstavio nova moćna rešenja na VMworld konferenciji

Na VMworld 2014 konferenciji kompanija Dell je predstavila širok spektar inovativnih rešenja, koja optimizuju i pojednostavljuju upravljanje i produktivnost u Vmware virtuelizovanim okruženjima. Nove ponude prikazuju snažno partnerstvo između kompanija Dell i VMware, koje rezultuje unikatnim i vodećim proizvodima, kao i uslužnim rešenjima koja pomažu korisnicima da izvuku maksimum iz njihovih IT ulaganja.

 

Sa stavom koji stavlja potrebe kupaca na prvo mesto, Dell prati potrebe preduzetnika gde god da su, podržavajući ih novim rešenjima za Vmware okruženja: Dell-ova rešenja za VMware EVO:RAIL™ i virtuelna desktop infrastruktura (VDI) i nova Dell skladišta i VMware intergracija

Dell je predstavio rešenja za VMware EVO: RAIL, dizajnirana specijalno za VMware okruženja i namenjena da pomognu korisnicima da smanje količinu prepreka kada je u pitanju vrituelna infrastruktura i isporuka posla.

Dell nudi dva izdanja svojih rešenja za VMware EVO:RAIL:

 

  • Virtuelna infrastruktura
  • VMware Horizon 6 izdanje

 

Svaki uređaj će se prodavati kao poseban artikal sa hardverom, softverom i paketom podrške. Dell rešenja za Vmware EVO:RAIL predstavljaju vitalan dodatak njegovom rastućem portfoliju projektovanih  rešenja. Rezultat Dell projektovanja su čvrsto integrisani hardver i softver koji povećavaju poslovnu agilnost, uz istovremeno smanjenje ukupnog troška vlasnika.

Dell rešenje za VMware EVO:RAIL (izdanje virtuelne infrastrukture) će biti dostupno na globalnom nivou u septembru 2014. godine, dok će izdanje VMware Horizon 6, biti dostupno kasnije ove godine.

Dell je najavio seriju novih uređaja za skladištenje i integracije, koje pomažu korisnicima da pojednostave upravljanje i pristup podacima i aplikacijama u standardnim VMware okruženjima. Dell uređaj za skladištenje PS i SC serije omogućava bolju vidljivost, veći kapacitet i bolje očuvanje IT infrastrukture. Pored toga Dell nudi i Virtual Volumes, kao i Dell FS8600 NAS uređaje koji nude dodatna poboljšanja u upravljanju, skladištenju, kontrolisanju i zaštiti virtualizovanih okruženja.

 

Novi dodaci Dell Cloud Client-Computing portfoliju naknadno unapređuju i pojednostavljuju IT okruženje korisnika, kao i virtuelnu infrastrukturu desktopa, zahvaljujući poboljšanjima brzine, fleksibilnosti, zaštite i upravljanja.

 

Nova Dell Wyse 3000 dual core thin client komponenta  sa Windows 7 OS, postavlja novi standard u domenu performanasa i fleksibilnosti, i sve to u isplativoj i ekstremno kompaktnoj thin client komponenti. Ekstremna fleksibilnost, značajna isplativost, pojednostavljeno upravljanje, neverovatne performanse i brilijantne grafičke sposobnosti odlikuju ovu, prvu thin client komponentu, koja je bazirana na Intel tehnologiji.

 

Dell je takođe najavio nove PCoIP mogućnosti za Dell Wyse 5000 seriju,u jednoj thin client komponenti. Kao dodatak VMware baziranom PcolP, thin client komponenta nudi:

 

  • Ekstremno odgovorno virtuelno desktop iskustvo
  • Fleksibilniju povezanost i poboljšane opcije na interfejsu

 

Podržavajući korisnike koji obraćaju pažnju na cenu, kapacitet skladištenja, sigurnost i grafičku mogućnost virtualizacije desktopa, Dell Wyse Datacenter for VMware Horizon 6 sada sadrži VMware virtuelni SAN, i omogućava 3D grafičke mogućnosti u granicama sigurnog, podesivog i proverenog okruženja.

 

Pored toga u Dell Services su dodatno pojednostavili sistem za povratak iz vanrednih situacija, sa DRaaS sistemom koji sadrži Dell Cloud Dedicated Service paket.

 

Za više informacija posetite www.dell.com/vmware.

 

Dell World

Od 4. do 6. novembra održaće se Dell World 2014 događaj za korisnike, koji istražuje kako tehnološka rešenja i usluge omogućavaju organizacijama da nađu bolji način da ubrzaju dinamiku inovativnosti poslovanja.

Leave a Reply