Hardware · TV-Monitori

Dell UltraSharp 248WFP

Dell™ Ultrasharp serija monitora je namenjena zahtevnijim korisnicima i uvek donosi nešto više u odnosu na E seriju.

U najkraćem, prednosti u odnosu na E248WFP su: superiorni TFT panel iz Premium linije, mehanizam za rotaciju ekrana i podešavanje po visini, veći kolorni opseg (110% TrueColor tehnologija), viši dinamički kontrast, širi uglovi posmatranja (178 stepeni po obe ose), dodatni video ulazi (S-Video, kompozitni RCA, komponentni video, HDMI i DisplayPort), USB2.0 čvorište sa 4 porta i 9-u-2 čitač memorijskih kartica.

Ova Dellova 24-ka je spremna za budući dominantni standard Display Port, baš kao i aktuelni HDMI, dizajniran za Full HD prikaz digitalnog videa (sa Blu-ray diska) sa digitalnim zvukom. Monitor poseduje 2 DVI interfejsa. Performanse ovog monitora, po pitanju kontrasta i osvetljenja su na najvišem mogućem nivou .

TFT matrica ima veoma širok ugao gledanja (178 stepeni), što u kombinaciji sa mogućnošću podešavanja nagiba i rotacije ekrana garantuje optimalni kvalitet slike bez kompromisa uslovljenih pozicijom posmatrača.

Dell™ brend monitori se podvrgavaju iscrpnim tesiranjima kako bi se garantovale visoke performanse, pouzdanost, trajnost i kompatibilnost. Monitor se može nabaviti u Direct Linku po ceni od 605 evra bez PDV-a.

Leave a Reply